header متغیر

این تاپیک 7 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  امین ،‏ 3 سال و 7 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 905 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، ۱۵ شهریور ۱۳۹۲     ۱۱:۴۴ ب.ظ #


امین

Subscriber
144 پست85 تاپیک

سلام دوستان

من در یکی از قالب هایی که ساختم دچار مشکل شدم ...

همان طور که میدانید بلاگفا امکانات زیادی ندارد که برای هر صفحه جداگانه یک قالب بسازیم .

باید در یک قالب همه صفحات جداگانه را طراحی کنیم .

من در یک قالب این کد را نوشتم

اما هر بار که وارد میشویم این کد اجرا نمیشه

باید چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟

0  تشکر
شنبه ، ۱۶ شهریور ۱۳۹۲     ۱۲:۰۴ ق.ظ #


سید مجتبی موسوی

Subscriber
98 پست51 تاپیک

با جاوا اسکریپت می تونی انجام بدی.

0  تشکر
شنبه ، ۱۶ شهریور ۱۳۹۲     ۱۲:۰۹ ق.ظ #


امین

Subscriber
144 پست85 تاپیک

[quote=15584]با جاوا اسکریپت می تونی انجام بدی.[/quote]

خوب چجوری شما کدشو بلدید

0  تشکر
شنبه ، ۱۶ شهریور ۱۳۹۲     ۱۲:۱۴ ق.ظ #


سید مجتبی موسوی

Subscriber
98 پست51 تاپیک

1  تشکر
شنبه ، ۱۶ شهریور ۱۳۹۲     ۱۲:۲۰ ق.ظ #


امین

Subscriber
144 پست85 تاپیک

[quote=15587]
if(title=="کامپیوتر"){
$("img").html("<img src="kamputer.jpg">");
}
[/quote]

میشه یه توضیحی بدید

0  تشکر
شنبه ، ۱۶ شهریور ۱۳۹۲     ۹:۴۴ ق.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

شما منظورتون از title چیه؟؟؟

اگه title صفحه رو میگین باید از document.title استفاده کنید...

درضمن از شی location استفاده کنید بهتره

0  تشکر
شنبه ، ۱۶ شهریور ۱۳۹۲     ۱:۰۶ ب.ظ #


امین

Subscriber
144 پست85 تاپیک

[quote=15594]شما منظورتون از title چیه؟؟؟ اگه title صفحه رو میگین باید از document.title استفاده کنید... درضمن از شی location استفاده کنید بهتره [/quote]

از location کجا استفاده کنیم

اون document.title که میگید باید بذارم  به جای

title=laptop

مثلا

0  تشکر
شنبه ، ۱۶ شهریور ۱۳۹۲     ۱:۱۱ ب.ظ #


امین

Subscriber
144 پست85 تاپیک

یکی نیــــــــــــــــــــــــــست جواب منو بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده

0  تشکر
پست 1 تا 8 (از مجموع 8 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .