لیست استان ها و شهرهای ایران با پلاگین جی کوئری IranAddressJs

این تاپیک 7 پاسخ و 5 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  reza____ebliser ،‏ 1 ماه و 3 هفته پیش .

۵۵۱۷ visibility
نویسنده پست
چهارشنبه ، ۶ اسفند ۱۳۹۳     ۱۱:۰۹ ب.ظ #


asdfghzxcvbn

Subscriber
1 پست1 تاپیک

سلام دوستان عزیز
اگه شما فرم طراحی کرده باشید به احتمال زیاد توی قسمت ورود آدرس نیاز به لیست های بازشو برای انتخاب استان و شهر داشتید. الان میتونید فقط با این چند خط کد HTML این قابلیت رو به فرمتون اضافه کنید (توضیحات و نحوه کار رو در ادامه نوشتم)


دمو:

از اینجا می تونید ببینید که چطور پلاگین کار میکنه

توضیحات:

راستش من چند وقت پیش یه فرم طراحی کردم که توی اون نیاز به همچین قابلیتی داشتم، بعد از کلی جستوجو بالاخره تونستم لیست استانها و شهرهای مهم اونا رو بصورت تکست پیدا کنم و اونها رو دونه به دونه توی کدم کپی کردم که خیلی از وقتم رو گرفت. واسه همین تصمیم گرفتم این کارم رو بصورت یک پلاگین برای جی کوئری دربیارم تا سایر دوستان طراح و برنامه نویس وب دیگه اینقدر وقتشون تلف نشه.

آموزش استفاده از  پلاگین:

شما برای استفاده از پلاگین این کارها رو باید انجام بدید:

-- چون این پلاگین با جی کوئری کار میکنه پس باید جی کوئری 1.3 با بالا رو توی هدر صفحتون اضافه کرده باشید. یه چیزی مثل این:

-- خود پلاگین رو هم باید به هدر صفحتون اضافه کنید، پلاگین رو یا از پیوست همین پست و یا از صفحه گیت هاب اون میتونید دریافت کنید و به این صورت به هدرتون اضافه کنید:

-- حالا تنها کاری که باید بکنید اینه که لیست های باشو مورد نظر با این ساختار هرجا از صفحتون که خواستید قرار بدید. ساختار به این صورته که دوتا تگ select وجود داره یکی برای استان یکی برای شهر. تگ مربوط به استان باید کلاس province داشته باشه و تگ شهر باید کلاس city داشته باشه درضمن دو تا تگ باید توی یک تگ div باشن. هر چندتا از این ساختار رو بخواید میتونید توی صفحتون استفاده کنید و هیچ تداخلی پیش نمیاد. نمونه کد :

در آخر  :

اگه خواستید اسم شهری رو اضافه کنید به این لیست می تونید از طریق صفحه گیت هاب اون این کار رو انجام بدید.

تگ ها هیچ استایلی ندارن و براحتی هر استایلی که سایر فرمتون داره رو میتونید به اونها بدید.

فقط یادتون نره اگر میخوایید چندین زوج از این شهر و استانها رو توی صفحتون داشته باشید حتما باید هر زوج شهر و استان توی یک تگ div متمایز از بقیه زوج  ها باشد مثل حالتی که توی بخش دمو نشون دادم

 

با آرزوی موفقیت

محمد حسین رشنو

28  تشکر
یکشنبه ، ۲۹ آذر ۱۳۹۴     ۱:۵۸ ب.ظ #


Hadi Khatibzadeh

Subscriber
2 پست0 تاپیک

سلام

خیلی ممنون از بابت لطفی که کردین و کار ما رو راحت کردین.

4  تشکر
جمعه ، ۲۳ بهمن ۱۳۹۴     ۶:۱۹ ب.ظ #


Hasan Solgi

Subscriber
1 پست0 تاپیک

محمد حسین عزیز بسیار متشکرم ازت

4  تشکر
جمعه ، ۱۴ اسفند ۱۳۹۴     ۹:۰۳ ب.ظ #


Hadi Khatibzadeh

Subscriber
2 پست0 تاپیک

با سلام

این پلاگین رو قبلا برای یک پروژه دانلود کرده بودم اما بدلیل اینکه لیست شهرها قدیمی و ناقص بودند و مشتری پروژه لیست به روز شده ای از شهرهای استانها رو می خواست مجبور شدم از سایت مرکز آمار لیست کامل شهرها رو بگیرم و اونها رو در این پلاگین وارد کنم که که زیاد بودند و وقت زیادی برد، بنابراین برای اینکه شما و دیگران دوباره وقتتون رو صرف وارد کردن شهرها نکنید، نسخه آپدیت شده این پلاگین رو در پیوست برای شما گذاشتم.

(از قسمت پیوستها iranaddressjs1.js را استفاده نمایید.)

 

7  تشکر
سه شنبه ، ۲۲ تیر ۱۳۹۵     ۹:۴۵ ق.ظ #


Milad Safari

Subscriber
1 پست0 تاپیک

سلام ممنومم از اسکریپت زیباتون خیلی خوب بود ممنونم

1  تشکر
سه شنبه ، ۷ آذر ۱۳۹۶     ۱۲:۵۸ ب.ظ #


reza____ebliser

Subscriber
594 پست91 تاپیک

سلام؛ ببخشید که روی یک تایپیک قدیمی پیام میدم

اول از همه ممنونم از شما بابت این کد کاربردی و عالی

حالا سوال من این هست که برای بخش پروفایل من میخوام ازش استفاده کنم؛ قسمتی نمی بینم که بشه حالت Selected تعریف کرد

یعنی اینکه کاربر یکبار انتخاب انجام داده و ثبت شده، چطوری برای استان و شهر انتخابی selected تعریف کنیم که وقتی صفحه باز شد اون استان و شهر مورد نظر انتخاب شده باشند ؟

لطفاً بنده رو راهنمایی بفرمایید

 

1  تشکر
سه شنبه ، ۷ آذر ۱۳۹۶     ۱:۵۳ ب.ظ #


asdfghzxcvbn

Subscriber
1 پست1 تاپیک

سلام
وقتی که شما اطلاعات کاربر رو ذخیره می کنید باید مقادیر value مربوط  به هر بخش رو ذخیره کنید و بعدا برای select شدن دوباره اون مقدار با دستور jquery  اون مقدار رو دوباره لود بکنید. توی این لینک میتونید نمونه کدی که این کار رو انجام میده رو ببینید.

این هم نمونه کد:

1  تشکر
سه شنبه ، ۷ آذر ۱۳۹۶     ۲:۲۶ ب.ظ #


reza____ebliser

Subscriber
594 پست91 تاپیک

آقا ممنون، خیلی لطف کردی؛  همون تکه
 .trigger("change")
را من اشتباه مینوشتم
.change()
به همین دلیل انجام نمیشد؛ متشکرم.

0  تشکر
پست 1 تا 8 (از مجموع 8 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .