قرار گرفتن دوباکس کنار هم

این تاپیک 8 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  مهران ،‏ 1 سال پیش .

۴۲۷ visibility
نویسنده پست
سه شنبه ، ۲۱ دی ۱۳۹۵     ۱۲:۱۹ ب.ظ #


sadaf

Subscriber
111 پست99 تاپیک

سلام دوتا باکس دارم

یکی داخلش عکس هست که سایز عکس مشخصه.

و باکس دیگه داخلش یک تگ P هست.وقتی این دوتا باکس رو باخاصیت فلوت

کنار هم میزارم تگ P که داخل باکس دوم هست شکسته نمیشه متن هاش و از باکس میزنه بیرونو

باعث میشه باکس ها کنار هم نباشن.

چکار کنم که تگ P تابع پدرش باشه.نمیتونم به باکس ها عرض بدم چون ریسپانسیو هست

0  تشکر
check_box این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
سه شنبه ، ۲۱ دی ۱۳۹۵     ۵:۱۵ ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
837 پست10 تاپیک

کدهاتون رو قرار بدین

1  تشکر
سه شنبه ، ۲۱ دی ۱۳۹۵     ۵:۵۲ ب.ظ #


sadaf

Subscriber
111 پست99 تاپیک

.content{
width:700px;
}
.box1, .box2{
float:right;
}
.box1 img{
width:120px;
height:200px;
}

test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1
test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1
test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1
test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1
test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1


ممنون بابت پاسختون.
نمیخوام به باکس دومی سایز بدم که در سایزهای مختلف پنجره مجبور باشم تغییرش بدم

0  تشکر
سه شنبه ، ۲۱ دی ۱۳۹۵     ۵:۵۳ ب.ظ #


sadaf

Subscriber
111 پست99 تاپیک

<style>
.content{
width:700px;
}
.box1, .box2{
float:right;
}
.box1 img{
width:120px;
height:200px;
}
</style>

<div class="content">
<div class="box1">
<img src="images/pic1.png"/>
</div>
<div class="box2">
<p>
test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1
test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1
test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1
test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1
test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1test1
</p>
</div>
</div>

0  تشکر
سه شنبه ، ۲۱ دی ۱۳۹۵     ۷:۱۲ ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
837 پست10 تاپیک

فایلشو زیپ کرده و آپلود کنید

0  تشکر
سه شنبه ، ۲۱ دی ۱۳۹۵     ۷:۵۰ ب.ظ #


sadaf

Subscriber
111 پست99 تاپیک

بفرمایید

0  تشکر
سه شنبه ، ۲۱ دی ۱۳۹۵     ۷:۵۱ ب.ظ #


sadaf

Subscriber
111 پست99 تاپیک

http://s8.picofile.com/file/8281950618/test.rar.html

0  تشکر
سه شنبه ، ۲۱ دی ۱۳۹۵     ۹:۲۹ ب.ظ #       check_box پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


محمد اسفندیاری

Authorplus
837 پست10 تاپیک

باید عرضتونو بصورت درصدی وارد کنید....متن هم به این دلیل وارد نمیشه که بین کلمه ای که وارد کردین Space و Enter نزدید. یک متن واقعی رو وارد کنید درست خواهد شد.

2  تشکر
سه شنبه ، ۲۱ دی ۱۳۹۵     ۱۱:۵۸ ب.ظ #


مهران

Subscriber
307 پست4 تاپیک

سلام ، مشکل اینجاست که متن داخل p واقعی نیست ، برای مثال از این متن استفاده کنید مشکل حل خواهد شد.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.

1  تشکر
پست 1 تا 9 (از مجموع 9 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .