ساختن شمارنده با دکمه

این تاپیک 15 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  reza hamzeh ،‏ 1 سال و 2 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 771 بازدید داشته است .

تگ شده :  

نویسنده پست
سه شنبه ، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵     ۸:۵۸ ب.ظ #


reza hamzeh

Subscriber
21 پست6 تاپیک

سلام . میخوام یک شمارنده با دکمه بسازم

مقدار پیش فرض شمارنده 0 باشه .

با کلیک اول بر دکمه , شمارنده بشه 1

و با کلیک دوم بر دکمه , شمارنده بشه 0

با کلیک بعدی باز بشه 1

و با کلیک چهارم باز بشه 0

و .....

کسی میتونه برام بنویسه ؟ ممنون میشم توش گیر افتادم و برام مهمه .

0  تشکر
چهارشنبه ، ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵     ۵:۱۰ ب.ظ #


حامد شجایی

Subscriber
42 پست30 تاپیک

یک تگ input از نوع hidden در سایتتتون قرار بدید که مقدارش برابر با شماره فعلی شمارندتون باشه. بعد از کلیک با جاوا اسکریپ بخونیدش و بعد از اینکه هر بلایی خواستید سرش آوردید دباره با خاصیت innerHTML در جاوا بریزیدش توی سایتتون و حواصتون باشه که hidden هم بروز بشه

0  تشکر
چهارشنبه ، ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵     ۷:۲۳ ب.ظ #


Mahdi Bagheri

Subscriber
3 پست2 تاپیک

میتونی از کد زیر استفاده کنی

<html>
<head>
<script type="text/javascript">
function change(){
var txt = document.getElementById("p1");
if(txt.innerHTML=="1")
txt.innerHTML = "0";
else
txt.innerHTML = "1";
}
</script>
</head>
<body>
<button onclick='change()'>کلیک کنید</button>
<p id="p1">0</p>

</body>
</html>

 

 

اینم نمونه

0  تشکر
چهارشنبه ، ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵     ۸:۲۸ ب.ظ #


reza hamzeh

Subscriber
21 پست6 تاپیک

جاوا اسکریپت رو نمیخوام . جاواشو بلدم

من پی اچ پیشو میخوام

0  تشکر
پنج شنبه ، ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵     ۶:۱۲ ب.ظ #


reza hamzeh

Subscriber
21 پست6 تاپیک

کسی نیست بتونه این مشکل رو حل کنه !؟

0  تشکر
جمعه ، ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵     ۱۲:۴۱ ب.ظ #


Mahdi Bagheri

Subscriber
3 پست2 تاپیک

تا اونجایی که من میدونم بدون جاوا نمیشه

حتی اگه با php هم بنویسی باید توش از کُدای جاوا استفاده کنی

0  تشکر
جمعه ، ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵     ۱:۵۵ ب.ظ #


reza hamzeh

Subscriber
21 پست6 تاپیک

خوب اگر بخوام با جاوا بنویسم بعد متغییر count رو بفرستم توی صفحه دیگه

چطور باید این کارو بکنم !؟ باید از توابع session استفاده کنم که مربوط به پی اچ پی هست نه جاوا .

0  تشکر
شنبه ، ۱ خرداد ۱۳۹۵     ۱۱:۴۷ ق.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
835 پست10 تاپیک

دوست عزیز شما اول با استفاده از Javascript کاراتون رو در مرورگر انجام میدین، مقدار نهایی counter رو با روشهای مختلف ذخیره کنید. روشهایی که هست میشه از session و ذخیره در database و کوکی و ... استفاده کرد. در صفحه مقصد هم اونو بخونید و باهاش کار انجام بدین. بهترینش اینه که با استفاده از ajax، نتیجه رو بخونید و در database ذخیره کنید

موفق باشید

1  تشکر
شنبه ، ۱ خرداد ۱۳۹۵     ۱۲:۵۱ ب.ظ #


reza hamzeh

Subscriber
21 پست6 تاپیک

اره دیشب متوجه شدن باید از کوکی استفاده کنم

چون کوکی ها مثل session هستند و من کلا به این نکته توجه نکرده بودم .

با ذخیره سازی در دیتابیس بشدت مخالفم چون فشار زیادی رو به سرور وارد میکنه .

ممنون بابت توضیحتون

0  تشکر
یکشنبه ، ۲ خرداد ۱۳۹۵     ۱۲:۱۶ ق.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
835 پست10 تاپیک

موفق باشید

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 16 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .