دریافت آرایه چک باکس از فرم و ثبت در دیتا بیس

این تاپیک 4 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  Zahra ،‏ 1 سال و 11 ماه پیش .

٧٢٢ visibility
نویسنده پست
پنج شنبه ، ۲۸ آبان ۱۳۹۴     ۱۲:۲۰ ب.ظ #


sadaf

Subscriber
111 پست98 تاپیک

سلام

من وقتی میخوام آرایه ای از چک باکس رو از طریقه آرایه سوپر گلوبال پست دریافت میکنم

و به تابع میفرستمش نمیتونم متغیر رو در بانک ذخیره کنم توی قسمت آرگومان تابع

باید متغیرش رو چطور تعریف کنم؟

چون وقتی متغیر عادی براش تعریف میکنم میگه ارایه نمیتونه در رشته ذخیره شه

2  تشکر
check_box این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
پنج شنبه ، ۲۸ آبان ۱۳۹۴     ۵:۰۰ ب.ظ #


Zahra

Subscriber
13 پست1 تاپیک

تابعتون چه طوریه مگر؟

2  تشکر
جمعه ، ۲۹ آبان ۱۳۹۴     ۹:۴۷ ق.ظ #


Eagle Seein

Subscriber
11 پست1 تاپیک

مشکل از تعریف متغیر ها نیستش. شما میخواین مجموعه ای از مقدار های چک باکس هاتون رو به تابعی که فقط یه مقدار لازم داره بدین. یا باید یه foreach بزنین و تک تک مقادیر آرایه رو به تابع ارسال کنین یا باید داخل تابع از foreach استفاده کنین. و اگرهم مقدار چک باکستون فقط قراره یک تیک باشه فقط همون تیکی که مقدارش تیک خورده (یعنی به عبارتی همون عضو آرایه که مقدارش در لحظه موجوده) رو به تابع بدین. امیدوارم منظورمو گرفته باشین.

موفق باشین.

2  تشکر
جمعه ، ۲۹ آبان ۱۳۹۴     ۷:۳۰ ب.ظ #


sadaf

Subscriber
111 پست98 تاپیک

سلام تابع یه تابع معمولیه که مقادیری که از فرم دریافت میکنه رو در دیتابیس ثبت میکنه

این چک باکس ها روهم من مثل یک متغیر معمولی دریافت کردم روندش رو الان اینجا میزارم

به ترتیب میگم

1-صدا زدن آرایه در صفحه ای دیگه
addform($_POST['emkanat'];
2-تعریف تابع
function addform($emkanat)
{
insert into table(emkanat)values('$emkanat')

این تیکه فقط قسمتی از کد هست من این چک باکس رو هم مثل بقیه دریافت میکنم و در دیتابیس ذخیره میکنم این درسته؟

1  تشکر
جمعه ، ۲۹ آبان ۱۳۹۴     ۸:۰۰ ب.ظ #       check_box پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


Zahra

Subscriber
13 پست1 تاپیک

خب برای این که داخل کد شما این کوئری اجرا بشه باید متغیری که به تابع میفرستید را وقتی آرایه هست به رشته تبدیل کنید ، نمیتونید مستقیم آرایه را بریزید داخل دیتابیس، میتونید از foreach استفاده کنید و آرایه تون را به رشته تبدیل کنید، اگر هم میخواهید که هر کدوم از چک باکس ها به عنوان یه رکورد توی دیتابیستون قرار بگیرند، 2 راه دارید یا باید کوئری را داخل foreach چند بار(به ازای هر عضو آرایه یکبار) اجرا کنید یا اینکه کوئری را به کمک foreach  بسازید و یکبار در نهایت اجراش کنید.

 

3  تشکر
پست 1 تا 5 (از مجموع 5 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .