خواهشن راهنمایی کنید

این تاپیک 11 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  علیرضا ،‏ 1 سال و 9 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1147 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهارشنبه ، ۱۵ مهر ۱۳۹۴     ۵:۴۷ ق.ظ #


mohammad karimi

Subscriber
144 پست100 تاپیک

سلام دوستان،من نیاز به  طراحی همچین منوی Searchدارم شما به این لینک نگاه کنید دکمه searchاش ببینید من میخوام همچین چیزی طراحی کنم فکر کنم با جاوا اسکریپت بشه طراحی کرد.

1  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
چهارشنبه ، ۱۵ مهر ۱۳۹۴     ۷:۳۹ ق.ظ #


اسماعیلی حسین

Subscriber
20 پست3 تاپیک

اگر طراحی با فریم ورک بوت استرپ رو می دونید می تونید همیچن منوی سرچی رو بسازی دوست عزیز!

و اگر طراحی با این فریم ورک رو نمی دونید،بله میشه با جاوا اسکریپت طراحی کرد!

0  تشکر
چهارشنبه ، ۱۵ مهر ۱۳۹۴     ۷:۵۳ ق.ظ #


mohammad karimi

Subscriber
144 پست100 تاپیک

خب حالا اگر بخوام با جاوا اسکریپت بنویسم چطوری است منبعی سراغ داری برای انجام این کار.

0  تشکر
چهارشنبه ، ۱۵ مهر ۱۳۹۴     ۱۱:۵۰ ق.ظ #


اسماعیلی حسین

Subscriber
20 پست3 تاپیک

ببین این منبع به دردت میخوره

لینک

0  تشکر
پنج شنبه ، ۱۶ مهر ۱۳۹۴     ۱۲:۰۱ ق.ظ #


سید محمد رضا صدیقی

Subscriber
210 پست21 تاپیک

دوست عزیز حتما نیازی نیست شما از جاوا اسکریپت استفاده کنید با css3 هم میشه همین کار را کرد کافیه یکم انگلیسیتون خوب باشه و توی گوگل سرچ کنید.

0  تشکر
جمعه ، ۱۷ مهر ۱۳۹۴     ۴:۵۰ ب.ظ #


mohammad karimi

Subscriber
144 پست100 تاپیک

سلام دوستان به این ادرس نگاهی بندازید منو های این سایت را درحالت hoverنگاه کنید میبینید که یک بگراند از سمت چپ به راست اعمال میشه چگونه میشه این کار را کرد اما از سمت راست به چپ ممنونم ازتون.

0  تشکر
جمعه ، ۱۷ مهر ۱۳۹۴     ۵:۰۷ ب.ظ #


علیرضا

Subscriber
107 پست10 تاپیک

سلام دوست عزیز

از این کد در هاور منوهاتون استفاده کنید

مقدار-50 رو با توجه به سایز منوهاتون تنظیم کنید

box-shadow: inset -50px 0px 0px #eaeaea;

با احترام

1  تشکر
جمعه ، ۱۷ مهر ۱۳۹۴     ۵:۱۴ ب.ظ #


mohammad karimi

Subscriber
144 پست100 تاپیک

ممنون همزمان اگه بخوام یک خطم در همین راستا در تاپ liهام حرکت کنه باید چیکار کنم من از border-topاستفاده کردم وجالب نشد.

0  تشکر
جمعه ، ۱۷ مهر ۱۳۹۴     ۵:۴۱ ب.ظ #


mohammad karimi

Subscriber
144 پست100 تاپیک

وچیز دیگه ای هست دوست عزیز وقتی از حالت hoverبیرون میاد دوباره box-shadowبرمیگرده به حالت اول یعنی برمگیرده جای خود اینو باید چیکار کردمنظورم وقتی که ازحالت hoverبیرون میاد.ممنون.

0  تشکر
جمعه ، ۱۷ مهر ۱۳۹۴     ۶:۲۸ ب.ظ #


علیرضا

Subscriber
107 پست10 تاپیک

منظورتون درست نفهمیدم (وقتی از حالت hoverبیرون میاد دوباره box-shadowبرمیگرده به حالت اول یعنی برمگیرده جای خود)

خب اون سایتی که شما معرفی کردی اونم وقتی از هاور خارج میشی shadow بر میگرده جای خودش دیگه

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 12 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .