خطای برنامه Poedit در هنگام ترجمه قالب

این تاپیک 6 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  لقمان آوند ،‏ 3 سال و 3 ماه پیش .

٧١٧ visibility
نویسنده پست
چهارشنبه ، ۱۱ تیر ۱۳۹۳     ۷:۲۰ ب.ظ #


Shahab

Subscriber
7 پست13 تاپیک

سلام دوستان. در هنگام ترجمه قالب، وقتی روی دکمه Update از برنامه Poedit کلیک می کنم، پس از چند لحظه این پیغام خطا برام نمایش داده می شه!

http://upload7.ir/imgs/2014-07/87145772400174682553.png

مشکل از کجاست؟!

با احترام.

0  تشکر
check_box این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
پنج شنبه ، ۱۲ تیر ۱۳۹۳     ۶:۰۷ ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
1704 پست5 تاپیک

تو خطوطی که گفته، msgid خالی داری که میگه رزرو شدست و نباید خالی باشه ...

اگر حل نشد فایل رو بزار اینجا ..

1  تشکر
جمعه ، ۱۳ تیر ۱۳۹۳     ۱:۳۴ ق.ظ #


Shahab

Subscriber
7 پست13 تاپیک

عذرخواهی می کنم. چون به زبان PHP تسلط چندانی ندارم لذا فایل رو براتون گذاشتم. ممنونم.

http://upir.ir/934/bigshop.zip

0  تشکر
جمعه ، ۱۳ تیر ۱۳۹۳     ۱:۳۵ ق.ظ #


Shahab

Subscriber
7 پست13 تاپیک

[quote=28392]تو خطوطی که گفته، msgid خالی داری که میگه رزرو شدست و نباید خالی باشه ... اگر حل نشد فایل رو بزار اینجا .. [/quote]

عذرخواهی می کنم. چون به زبان PHP تسلط چندانی ندارم لذا فایل رو براتون گذاشتم. ممنونم.

 

http://upir.ir/934/bigshop.zip

0  تشکر
جمعه ، ۱۳ تیر ۱۳۹۳     ۳:۰۱ ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
1704 پست5 تاپیک

دوست عزیز من فایل .po ی زبان رو گفتم بزار نه کل فایلاتو ...

فقط اونو بهم بده .

0  تشکر
جمعه ، ۱۳ تیر ۱۳۹۳     ۳:۲۳ ب.ظ #


Shahab

Subscriber
7 پست13 تاپیک

[quote=28424]دوست عزیز من فایل .po ی زبان رو گفتم بزار نه کل فایلاتو ... فقط اونو بهم بده . [/quote]

ببخشید.

فایل زبان رو براتون پیوست کردم. ممنونم.

البته هنوز ترجمه ای انجام ندادم. یعنی اگه همه رشته ها رو ترجمه کنم دیگه با این پیغام مواجه نمیشم؟ من به گمان این بودم که مشکل از یکی از فایل های PHP ست، به همین جهت فایل اصلی رو واستون گذاشتم. با احترام.

0  تشکر
شنبه ، ۱۴ تیر ۱۳۹۳     ۱۲:۴۵ ق.ظ #       check_box پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


لقمان آوند

مدیر ارشد
1704 پست5 تاپیک

در خط 23 فایل post.php و در خط 41 فایل menu_vertical.php عبارتی که برای ترجمه (به عنوان پارامتر اول تابع __() ) استفاده شده یک مقدار خالی هست که باعث خطا شده .

به جای عبارت __( '', TEXTDOMAIN ); در این دو خط یه چیزی مثل __( 'text', TEXTDOMAIN ); قرار بدید درست میشه . به جای text متن مورد نظرتون رو بزارید .

1  تشکر
پست 1 تا 7 (از مجموع 7 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .