جلوگیری از بارگذاری دوباره صفحه

این تاپیک 2 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  محمد ،‏ 1 سال و 7 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 346 بازدید داشته است .

نویسنده پست
سه شنبه ، ۱۰ آذر ۱۳۹۴     ۱۰:۱۳ ب.ظ #


sadaf

Subscriber
111 پست98 تاپیک

سلام چکار کنم که وقتی در صفحه کاربر ctrl+F5 روزد داده های فرم مجدد به سرور فرستاده نشود؟

0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
چهارشنبه ، ۱۱ آذر ۱۳۹۴     ۱:۱۵ ق.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


محمد

Subscriber
87 پست0 تاپیک

سلام

وقتی کاربر فرم رو ارسال کرد اون رو دوباره راهنمایی کنید به صفحه دیگه هم با جاوا اسکریپت میشه هم با پی اچ پی
در پی اچ پی
header(""location:name page)
در جاوا اسکریپت
window.location.assign("name page")
or

location.replace("name page");

 

2  تشکر
چهارشنبه ، ۱۱ آذر ۱۳۹۴     ۱:۱۷ ق.ظ #


محمد

Subscriber
87 پست0 تاپیک

یا میتونید تو جاوا اسکریپت صفحه رو ریلود کنید

location.reload();

 

2  تشکر
پست 1 تا 3 (از مجموع 3 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .