تغییر html به php

این تاپیک 16 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  لقمان آوند ،‏ 4 سال و 6 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 2985 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، ۲۱ آبان ۱۳۹۱     ۸:۵۸ ب.ظ #


morteza

Subscriber
53 پست21 تاپیک

باسلام

چطوري كد امار گير وبگذر رو به كد php  تبديل كنم؟

1  تشکر
یکشنبه ، ۲۱ آبان ۱۳۹۱     ۱۱:۴۸ ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

متوجه نشدم !

دقیقا منظورت چیه ؟ با مثال بگو ...

0  تشکر
دوشنبه ، ۲۲ آبان ۱۳۹۱     ۱۲:۴۱ ب.ظ #


morteza

Subscriber
53 پست21 تاپیک

مثلا ميخوام كد امار گير وبكذر رو به صورت php بزارم توي سايتم كه وردپرس هست چطوري بايد كد html وبگذر رو به php تبديل كنم؟

0  تشکر
دوشنبه ، ۲۲ آبان ۱۳۹۱     ۱:۳۸ ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

نیازی نیست به php تبدیلش کنید و نمیشه ...

شما میتونید همون کد html وبگذر رو در فایل های php قالبتون هم بدون مشکل قرار بدید . درون فایل های php هم می تونید کد html قرار بدید .

0  تشکر
دوشنبه ، ۲۲ آبان ۱۳۹۱     ۱۰:۳۸ ب.ظ #


morteza

Subscriber
53 پست21 تاپیک

امار گير histas گذاشتم هشدار ميداد

كه بايد به php نياز هست

0  تشکر
دوشنبه ، ۲۲ آبان ۱۳۹۱     ۱۰:۴۶ ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

خیر .اینطور نیست .
من خودم از histat در صفحات html استفاده کردم وهیچ مشکلی نبود .

0  تشکر
سه شنبه ، ۲۳ آبان ۱۳۹۱     ۲:۲۱ ب.ظ #


morteza

Subscriber
53 پست21 تاپیک

خوب ببين من گذاشتم روي سايتم جواب نداد الان چطوري بايد كد رو تبديل كنم به php

اينم سايتم

ttweb.ir

0  تشکر
سه شنبه ، ۲۳ آبان ۱۳۹۱     ۸:۵۸ ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

دوست عزیز

شما فقط کد html رو توی بلاک php نزار . کار میکنه .

اگه فایل php که می خواید کد رو بزاری توش بهم بدی بهت میگم بزارش کجا ..

آپلود کن آدرس بده .

0  تشکر
سه شنبه ، ۲۳ آبان ۱۳۹۱     ۹:۳۶ ب.ظ #


morteza

Subscriber
53 پست21 تاپیک

بيا

اي لينك دانلود ميخوام تبديلش كنم به php برايم تبديل كن

http://persiandrive.com/8091

0  تشکر
چهارشنبه ، ۲۴ آبان ۱۳۹۱     ۱۲:۱۲ ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

بیا :

اینم کدی که آمارگیرتو با php توی صفحه میزاره :

echo '
<script type="text/javascript">document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E"));</script>
<a rel="nofollow" href="http://www.histats.com" target="_blank" title="" ><script type="text/javascript" >
try {Histats.start(1,2102775,4,605,110,55,"00011111");
Histats.track_hits();} catch(err){};
</script></a>
<noscript><a rel="nofollow" href="http://www.histats.com" target="_blank"><img src="http://sstatic1.histats.com/0.gif?2102775&101" alt="" border="0"></a></noscript>
';

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 17 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .