اموزش ساخت منوی موضوعات شبیه سایت سون لرن

این تاپیک 8 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  elham.e ،‏ 3 سال و 11 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1501 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهارشنبه ، ۲۳ مرداد ۱۳۹۲     ۱۱:۲۱ ق.ظ #


hamid

Subscriber
26 پست24 تاپیک

سلام

میشه اموزش ساخت منوی موضوعاتتون رو تو بزارین؟؟؟

منوی سمت چپ که نوشته دسته بندی بانک کد(کلیک کنید) و موضوعات سایت(کلیک کنید)

 

3  تشکر
چهارشنبه ، ۲۳ مرداد ۱۳۹۲     ۱۱:۳۱ ق.ظ #


elham.e

Subscriber
91 پست10 تاپیک

این با جی کوئری و افکت hide & show هست توی اموزش های جی کوئری اقای صالحی توضیحش دادن داخلشم که با تگ های li وul هست لابد باید بهش استایل بدین تا زیباتر شه

2  تشکر
چهارشنبه ، ۲۳ مرداد ۱۳۹۲     ۱:۱۰ ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

نخیر جانم،

با تابع slideToggle() سروکار داره...

توی آموزشهای آقای صالحی هم به این موضوع اشاره شده.

2  تشکر
چهارشنبه ، ۲۳ مرداد ۱۳۹۲     ۱:۱۹ ب.ظ #


hamid

Subscriber
26 پست24 تاپیک

من اینایی رو که میگین نمیدوم چی هست میخوام یه منویی شبیه منوی سون لرن برای وبلاگم بزارم!!!

ایا میشه فقط با html و css چنین منویی درست کرد؟؟

1  تشکر
چهارشنبه ، ۲۳ مرداد ۱۳۹۲     ۱:۳۷ ب.ظ #


elham.e

Subscriber
91 پست10 تاپیک

اره ببخشید منظورم slidedown ,slideup هم زمان بود که میشه همون slideToggle

شما از طریق همون css و html اگه منو رو ایجاد کنی بعد یه 4خط کد در فایل js خود ایجاد کنی این منو ایجاد میشه دو تا دایو تو در تو با html ایجاد میکنی بعد مثلا بینویسی :

دیگه ایجاد میشه

1  تشکر
چهارشنبه ، ۲۳ مرداد ۱۳۹۲     ۱:۳۸ ب.ظ #


elham.e

Subscriber
91 پست10 تاپیک

که توی دایو دومی منوت رو قرار میدی

1  تشکر
چهارشنبه ، ۲۳ مرداد ۱۳۹۲     ۳:۴۳ ب.ظ #


javaheri

Subscriber
49 پست26 تاپیک

عزیزم فقط با Html , css نمیشه باید jQuery یا جاوا اسکریپت بلدباشی که jQuery بهتره و یادگیریش آسون تره که آموزشش توی همین سایت هست

 

0  تشکر
چهارشنبه ، ۲۳ مرداد ۱۳۹۲     ۶:۵۶ ب.ظ #


hamid

Subscriber
26 پست24 تاپیک

با سپاس از شما دو دوست عزیز که پاسخ دادین

من هیچی برنامه نویسی نمیدونم دنبال یه کد اماده بودم که لینک هاش رو خودم عوض کنم

به هر حال ممنون

0  تشکر
چهارشنبه ، ۲۳ مرداد ۱۳۹۲     ۷:۲۳ ب.ظ #


elham.e

Subscriber
91 پست10 تاپیک

به نظرم اگه دو روز وقت بذارنی و اموزش های سی اس اس و جی کوئری سایت رو نگاه کنین ضرر نمیکنین

ادم اولش فک میکنه سخته ولی شک ندارن یه جلسشو بخونید دوست دارین زودتر تمومش کنید و برید اموزش های بعدی رو هم بخونید!

1  تشکر
پست 1 تا 9 (از مجموع 9 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .