آموزش پخت و طرز تهیه تاس کباب

این تاپیک 0 پاسخ و 1 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  معین تفضلی ،‏ 1 هفته و 6 روز پیش .

۲۳ visibility
نویسنده پست
چهارشنبه ، ۱۴ شهریور ۱۳۹۷     ۱۲:۱۶ ب.ظ #


معین تفضلی

Subscriber
6 پست24 تاپیک

آموزش آشپزی ایرانی
مواد لازم جهت تهیه تاس کباب

مواد مورد نیاز
میزان لازم

پیاز حلقه شده
۴ عدد

سیب زمینی حلقه شده
۴ الی ۵ عدد

هویج حلقه شده
۴ عدد

کرفس خرد شده
۲ الی ۳ شاخه

گوشت گوسفند با استخوان
۵۰۰ گرم

نمک و فلفل
به مقدار لازم

آب
۱ استکان

زردچوبه
۱ قاشق غذاخوری

گرد لیمو
۱ قاشق غذاخوری

روغن
به مقدار لازم

آموزش آشپزی
طرز تهیه تاس کباب
جهت درست کردن تاس کباب اول گرد ليمو و زردچوبه را با هم مخلوط مى كنيم. بعد گوشت را با گرد ليمو و زردچوبه مخلوط شده مزه دار مى كنيم و به ادويه آغشته مى كنيم. سپس كمى روغن مى ريزيم ته قابلمه بعد كف قابلمه پياز حلقه شده را مى چينيم مرحله بعدى قرار دادن گوشت ها روى پياز است بعد كرفس خرد شده را مى چينيم و بعد هويچ ها را.

در مرحله بعد سيب زمينى ها را مى چينيم حلقه هاى سيب زمينى را كاملاً صاف قرار مى دهيم كه يكدست پخته شود بعد به را مى چينيم ،چون كدو زود ميپزه روى به قرار ميدهيم از فلفل قرمز استفاده مى كنيم كمى روى سبزيجات مى ريزيم و در مرحله آخر ١ استكان آب و مى ريزيم تو قابلمه و درب را مى بنديم كه با آب كم و بخار بپزه.

بعد از اينكه مطمئن شديم گوشت پخته نمك را اضافه مى كنيم. حالا کار شما به پایان رسیده و یک غذای اصیل و خوشمزه تهیه کرده اید اکنون می توانید غذا را تزیین و سرو کنید.

0  تشکر
پست 1 تا 1 (از مجموع 1 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .