آموزش لاراول – Laravel
مدرسین سون لرن با تکیه بر سالها تجربه در کد نویسی با فریم ورک های مختلف از جمله فریم ورک محبوب لاراول تجربیات زیادی را کسب کردند که با توجه به افزایش استفاده روز افزون از این فریمورک باعت شد تا با انتقال تجربیاتمان به شما عزیزان گامی ارزشمند در رشد و افزایش سطح علمی شما سون لرنی های عزیز برداریم.
در
دوره آموزش جامع لاراول سعی کردیم مفاهیم و سرفصل های اصلی را به ساده ترین و قایل درک ترین شیوه بیان کنیم تا دوستانی که به تازگی وارد دنیای برنامه نویسی و وب شده اند بتوانند به راحتی از این دوره های آموزشی برنامه نویسی استفاده کرده و بتوانند
آموزش کار با لاراول را یاد بگیرند این آموزش ها به صورت
فیلم آموزش کامل لاراول به صورت جلسه ای منتشر شده و در دسترس شما عزیزان است .
لاراول Laravel یک فریم ورک توسعه و طراحی سایت های اینترنتی به زبان PHP می باشد که در زمان و هزینه شما صرفه جویی می نماید و توسعه وب سایت را بسیار ساده می سازد. Laravel در زمان پیدایش خود جامعه کاربری PHP را به شدت تحت تاثیر خود قرار داد و برای خود جایگاه ویژه ای در بین فریم ورک های PHP باز نمود. دلیل محبوبیت و معروف شدن سریع لاراول، سادگی و سرعت بالای توسعه وب سایت توسط این فریم ورک است. در حقیقت توسط Laravel می توانید برنامه های وب را با سریعترین و با کیفیت ترین راه پیاده سازی نمایید. با توجه بخش های بسیاری در وب تکرای می باشند و نیازی به پیاده سازی مجدد ندارند لاراول Laravel به شما امکان تمرکز بیشتر بر قسمت هایی از نرم افزار را می دهد که هم اکنون وجود ندارد و جزو بخش های جدید می باشد و این فریم ورک به شما امکان استفاده از میانبرها برای پیاده سازی بخش های تکراری برنامه وب را می دهد که با استفاده از آنها و اضافه نمودن کدهای جدید می توانید به راحتی برنامه مورد نیاز خود را پیاده سازی نمایید. لاراول در حال حاضر محبوبترین فریمورک php در ایران و جهان محسوب می شود و شرکت های معتبر برنامه نویسی در ایران به شدت به نیروهای متخصص این فریمورک نیازمند هستند!
لاراول چیست ؟
Laravel یکی از محبوب ترین فریم ورک های زبان برنامه نویسی php است که برای توسعه و برنامه نویسی برنامه های تحت وب استفاده می شود. فریم ورک لاراول بر پایه MVC کار میکند. لاراول با استفاده از اجزای مختلف فریم ورک symphony ساخته شده است لاراول توسط آسان سازی کارهای معمول مانند احراز هویت، روتینگ، sessionها ، کار با بانکهای اطلاعاتی و … که تقریبا در تمامی پروژه های تحت وب استفاده میشوند، مسائل و مشکلات ناشی از توسعه را هم برای توسعه دهنده و هم برای کارفرما کاهش می دهد. لاراول، سیمفونی، کیک پی اچ پی و کد ایگنایتر از محبوب ترین فریم ورک های زبان PHP هستند که بررسی میزان محبوبیت آنها در گوگل ترند حاکی از رشد روز افزون فریم ورک Laravel است.
چرا Laravel؟
- یادگیری و بروز رسانی آسان
- آسان سازی کارهای معمول در روند برنامه نویسی نظیر احراز هویت، روتینگ، جلسات و کَش
- راه اندازی سریع و آسان محیط ها و روابط چندگانه
- بهره گیری از ریموت کامپوننت
- محدودکردن Eloquent با دستورات ساده
- بهبود سرعت و افزایش ۱۰۰ درصدی سرعت مسیرها
- دلپذیر کردن فرآیند توسعه برای توسعه دهندگان بدون به خطر انداختن قابلیتهای برنامه
- استفاده از شیوه استاندارد Bundle در نسخه های اولیه و استفاده از پکیج ها در نسخه جدید
- اجرای آزمایش های واحد متعدد با دستورات بسیار ساده
- دسترسی ساده به دیتابیس و سهولت در تغییر وکنترل کدها و بروز رسانی و توسعه برنامه ها
- استفاده از موتور تپملیت Blade
دانلود سرفصل های کامل دوره آموزش لاراول - پروژه فروشگاه فایل پیشرفته
با سلام
بنده این تکه کد رو اصلا متوجه نشدم ؟ !
دقیقا متد route چه کاری انجام میده؟
این چک میکنه در آدرس جاری اون آیدی کاربر قرار گرفته یا نه که بر اساس اون ویرایش رو انجام میده.
سلام،
من کارایی که گفتین رو کردم ولی توی cmd که میزنم composer ارور ‘php’ is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. میاد!
مشکلش چیه؟ چه باید بکنم؟!
آها حل شد، باید بعد تغییرات یدور cmd رو ریستارت میکردم!
در این حد پشتیبانیتون ضعیفه؟
یک ماهه من منتظرم سوالم رو جواب بدین تا تصمیمم رو برای خرید بگیرم اما ظاهرا فقط به کسایی پاسخ میدین که خرید کردن
کامنتم تو جلسه آخر دوره هست
سلام عذرخواهی می کنیم. تعداد کامنت ها زیاده و پاسخگویی هم زمان بره.
سلام خدا قوت و ممنون از آموزش شما
یک سول داشتم
من یک صفحه دارم که در نهایت post میشود و یک صفحه دیگری را در کنترلر فراخوانی مینماید، بعد از اینکه صفحه دوم بارگزاری میشود ، اگر کاربر این صفحه را رفرش کند ، مجددا متدی که منجر به فراخوانی شدن این صفحه شده است اجرا میشود ، اگر در این متد عملیات insert و … انجام گرفته باشد ، با رفرش شدن صفحه ، مجددا این عملیاتها تکرار میشود، آیا راهی برای جلوگیری کردن از این اتفاق وجود دارد؟
سپاس از توجه شما
سلام. می تونید در صفحه دوم بعد از ثبت داده ها کاربر رو به یک آدرس دیگه یا همون صفحه اول منتقل کنید.
با سلام
در قسمت توضیحات دوره و یکی از موردهای چرا لاراول ” اجرای آزمایش های واحد متعدد با دستورات بسیار ساده ” رو نوشتید , ایا این مورد در آموزش هست ؟
سلام این مورد در آموزش قرار نداره.
داده های حجیم رو چطوری دانلود کنیم؟
سلام دقیق تر توضیح بدین چی میخواین.
سلام. با تغییر نام migration ها می تونید مشکل رو حل کنید.
سلام می تونید از سایت های آنلاین برای تبدیل به rtl استفاده کنید.
سلام. migration ها رو که ایجاد کردید می تونید در نهایت با تغییر تاریخ در نام اونها این مشکل رو حل کنید.
سلام احتمالا اجازه داده نمیشه فایل های انتخابی خالی باشن
سلام لطفا node_modules رو حذف کنید و دوباره اجرا کنید دستور gulp رو حتما قبلش به صورت global با دستور npm i -g gulp نصب کنید.
سلام .local نباید مشکلی داشته باشه. می تونید از .site هم استفاده کنید
سلام اگر از لاراول پشتیبانی میکنه می تونید پروژه رو روی اون بیارید بالا در غیر این صورت حتما باید سرور اختصاصی باشه.کلا لاراول چون با composer کار میکنه برای مدیریت پکیج ها به همین خاطر نیاز به سرور داره و قابل حذف نیست این مورد.
این خطا نوشته که دسترسی به فایل laravel.log وجود نداره یا اینکه فایل اصلی ایجاد نشده