webkit tr

این تاپیک 9 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  aligh ،‏ 2 سال و 3 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 624 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 22 آگوست 2014     7:12 ب.ظ #


aligh

Subscriber
136 پست33 تاپیک

سلام دوستان . من درحال طراحی سایتی هستم که متوجه ی موضوعی شدم . مشکل من اینجاست که وقتی برای tr پس زمینه میزارم درست نمایش داده نمیشه . یعنی پس زمینه ای که در tr خودم قرار دادم ، در هر td  نمایش داده میشه . البته این مشکل در فایرفاکس وجود نداره و فقط در مرورگرهای IE , google chrome , safari هست (و یا ...) . اصلا تصویر ضمیمه شده رو ببنید خودتون به طور کامل متوجه میشید . هرچند این لینک هم خوب توضیح داده بود ، ولی من بیشتر از دوتا td دارم .

ببخشید من زیاد خوب توضیح ندادم .

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
شنبه ، 23 آگوست 2014     9:58 ق.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

به بک گراند no-repeat بدین، ببینید درست میشه یا نه؟

0  تشکر
شنبه ، 23 آگوست 2014     12:21 ب.ظ #


aligh

Subscriber
136 پست33 تاپیک

آقا سجاد الان بک گراندم خاصیت no-repeat داره . ولی بازم همینه . به نظرم رسیده tr درون div قرار بدم و خاصیت بک گراند رو به div بدم . ولی فکر نکنم استاندارد باشه .

0  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     11:44 ق.ظ #


aligh

Subscriber
136 پست33 تاپیک

کسی از دوستان نیست ، مشکل منو حل کنه ؟

0  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     8:32 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

کدهاتون رو ارسال کنید لطفا.

0  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     8:59 ب.ظ #


s.alifarrokh

Subscriber
396 پست119 تاپیک

سلام

به td ها Background:none !important; بدین ببینید درست میشه؟

از این مدل مشکلای عجیب قریبه!

0  تشکر
یکشنبه ، 24 آگوست 2014     10:55 ب.ظ #


aligh

Subscriber
136 پست33 تاپیک

ممنون آقا سجاد ، کد خاصی نداره . یه جدول معمولی هست .

 

آقای سید علی ، به این چیزا نیست ، اگه با اینجور چیزا حل میشد الکی تاپیک ایجاد نمی کردم .

0  تشکر
دوشنبه ، 25 آگوست 2014     5:56 ب.ظ #


aligh

Subscriber
136 پست33 تاپیک

آخر به اولین td در هر tr یه class دادم و خاصیت background رو به td دادم .

0  تشکر
دوشنبه ، 25 آگوست 2014     6:07 ب.ظ #


s.alifarrokh

Subscriber
396 پست119 تاپیک

:)

به نظرم برای این که توی حلقه بندی و وارد کردن کد های سایت ساز هم حرفه ای تر بشه میتونین از سلکتور :nth-child() هم استفاده کنید.اینجوری بهتره.

0  تشکر
دوشنبه ، 25 آگوست 2014     8:51 ب.ظ #


aligh

Subscriber
136 پست33 تاپیک

ممنون دوست عزیز ، ولی من در صفحه ای هستم ، که نمیخوام در اون صفحه از jquery استفاده کنم .

هر چند با جاوا اسکریپت هم میشه ولی چون باید به td اولی سایز هم بدم ، گفتم بهتره یه backgrouund هم اضافه کنم . در کل ممنون

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .