submit کردن فرم بدون انتقال به سایت مود نظر

این تاپیک 3 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  hamed_z2001 ،‏ 1 سال پیش .

این تاپیک تاکنون 298 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 22 نوامبر 2015     6:52 ب.ظ #


miladcr7

Subscriber
13 پست16 تاپیک

سلام فرض کنید ی فرم ب شکل زیر داریم :
<form name="form1" method="post" action="http://www.rrk.ir/News/NewsList.aspx">...</form>
حالا بدون اینکه ب سایت مورد نظر منتقل شیم من میخوام اطلاعاتو ازش بگردونم .چجوری باید این کارو انجام بدم ؟؟

0  تشکر
دوشنبه ، 23 نوامبر 2015     3:14 ب.ظ #


hamed_z2001

Subscriber
156 پست51 تاپیک

دوست محترم اگه میخوای اطلاعات فرمو فقط برگردونی دیگه نیاز به action نداری و میتونی با جی کوئری مقادیر رو بگیری و چاپ (یا هر کار دیگه) کنی .. ولی اگه میخوای هم اطلاعات رو برگردونی و هم اونو به سفحه دیگه برای پردازش بفرستی به نظر من درستش اینه که با جی کوئری مقادیرو بگیری ... برای چاپ که میتونی مستقیم چاپ کنی و برای پردازش باید به صورت آجاکس مقادیر رو ارسال کنی ....

0  تشکر
دوشنبه ، 23 نوامبر 2015     5:16 ب.ظ #


miladcr7

Subscriber
13 پست16 تاپیک

سلام .ممنونم از پاسختون .من قبلا این کار رو انجام دادم و با این خطا مواجه میشم :

XMLHttpRequest cannot load rrk.ir/News/NewsList.aspx. No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'localhost:1593'; is therefore not allowed access

حالا نمیدونم چجوری این مشکل رو رفع کنم .سایت stackOverFlow هم پرسیدم بازم مشکلم حل نشد

1  تشکر
سه شنبه ، 24 نوامبر 2015     1:18 ق.ظ #


hamed_z2001

Subscriber
156 پست51 تاپیک

میدونی مشکل چیه؟این ارور مال وقتیه که دومینی که تویxmlhttprequest قرار میدی با آدرس دومینی که الان توشی فرق میکنه ... دوست داشتی کدتو قرار بده ی نگاهی بندازم ...

0  تشکر
پست 1 تا 4 (از مجموع 4 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .