session_start();

این تاپیک 7 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  sana_esi ،‏ 3 سال و 9 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 2068 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 7 مارس 2013     8:26 ق.ظ #


sana_esi

Subscriber
72 پست34 تاپیک

سلام.مند  تابع session_start(); را که فراخوانی میکنم این 2تا پیغام خطا را میده/کلا نحوه کر با session_start();چطوریه؟
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\sss\change.php:1) in C:\wamp\www\sss\rahmanilogin.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\wamp\www\sss\change.php:1) in C:\wamp\www\sss\rahmanilogin.php on line 2

0  تشکر
پنجشنبه ، 7 مارس 2013     8:39 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام احتمالا شما چند بار session_start رو فراخوانی کردین.

نحوه استفاده هم اینوطریه که اول همین تابع بالا رو فراخوانی میکنیم.

بعد از متغیر های session استفاده می کنیم.

3  تشکر
پنجشنبه ، 7 مارس 2013     8:59 ق.ظ #


sana_esi

Subscriber
72 پست34 تاپیک

من این متغیر را توی فایلی که در اکثر فایلام فراخوانی میشه قرار دادم

متغیرهام فعال میشن ولی هنمز این پیغام خطارا میده

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\wamp\www\sss\change.php:1) in C:\wamp\www\sss\site.php on line 2

در واقع هرجا که از متغیرهای session- استفاده میکنم این خطارا میده

مگه توی هر فایلی که میخوام از متغیر های session استفاده کنم نیاسد session_start();را فراخوانی کنم؟

 

1  تشکر
پنجشنبه ، 7 مارس 2013     9:11 ق.ظ #


sana_esi

Subscriber
72 پست34 تاپیک

میگم اینکه صفحات را با چه اینکودینگی ذخیره کنیم تاثیری نداره.آخه توی یه سایت دیگه فایلا را با اینکودینگ ansiذخیره کردم وهیچ خطای به session نمی گیره بعد اینکودینگ را تا تغییر دادم بهutf 8همون خطا را گرفت

1  تشکر
پنجشنبه ، 7 مارس 2013     9:29 ق.ظ #


sana_esi

Subscriber
72 پست34 تاپیک

فکر کنم مشکل حل شد صفحات را باید با اینکودینگ utf-8 withou bom  ذخیره کنم مشکل صفحات من این بود که با utf8ذخیره شده بودن .با تشکر از شما

2  تشکر
پنجشنبه ، 7 مارس 2013     11:34 ق.ظ #


احمدرضا

Subscriber
4 پست1 تاپیک

سلام

اگر امکان دارد قسمت تعریف دستور session را بنویسید

متشکرم

0  تشکر
پنجشنبه ، 7 مارس 2013     12:27 ب.ظ #


احمدرضا

Subscriber
4 پست1 تاپیک

سلام خواستم پست قبلی را اصلاح کنم نشد (بلد نبودم) این کدها را دارم ولی جواب نمیده

کدصفحه check.php

کد صفحه main.php

متشکرم

0  تشکر
پنجشنبه ، 7 مارس 2013     3:53 ب.ظ #


sana_esi

Subscriber
72 پست34 تاپیک

مشکل من رفع شد به اینکودینگش مربوط بود.اگه کسی میدونه بگه چه ربطی به اینکودینگ داره؟باتشکر از شما

1  تشکر
پست 1 تا 8 (از مجموع 8 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .