require_once

این تاپیک 9 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  sana_esi ،‏ 3 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 718 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 24 جولای 2013     10:24 ق.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

سلام.من یه فرمی ارسال سوالات طراحی کردم.وقتی کاربر اطلاعات را وارد میکنه و دکمه ارسال را میزنه وارد یه فایل دیگه میشه تا اطلاعات ثبت بشن و بعد با require_once به صفحه ارسال سوالات بر میگرده ولی اطلاعات قبلی که کاربر ارسال کرده هنوز وجو داره وقتی صفحه رفرش میشه دوباره همون اطلاعات ارسال میشن.به جای require_once باید از چی استفاده کنم تا کلا از صفحه ثبت اطلاعات خارج بشه و وارد صفحه ارسال سوالات بشه.

با تشکر

0  تشکر
چهار شنبه ، 24 جولای 2013     10:32 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

شما چه جوری از require_once برای برگشت به صفحه قبل استفاده میکنی؟! برای این کار بهتره از این استفاده کنی.

0  تشکر
چهار شنبه ، 24 جولای 2013     10:42 ق.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

من از وجود یه همچین دستوری بی خبر بودم.میشه بگین چطوری باید ازش استفاده کرد؟

0  تشکر
چهار شنبه ، 24 جولای 2013     11:11 ق.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

اینجوری نوشتم ولی پیغام خطا میده

 

ob_end_clean();

header("location:mquestion.php");

 

0  تشکر
چهار شنبه ، 24 جولای 2013     11:37 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

اینجوری بنویس

location اون حرف l باید بزرگ باشه یعنی Location باید نوشته بشه.

0  تشکر
چهار شنبه ، 24 جولای 2013     11:42 ق.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

فهمیدم باید بزارمش اول صفحه. ولی خب من توی این صفحه برای ثبت اطلاعات چند تا ifگذاشتم که هر کدوم برای ثبت اطلاعات یه فرم که هر کدوم هم باید برگردند به صفحات مختلف ولی با این دستور همشون بر می گردن به صفحه ارسال سوالات.

 

0  تشکر
چهار شنبه ، 24 جولای 2013     11:54 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

خوب این کد رو می تونی بعد از دستور if قرار بدی و اینکه متناسب با هر دستور if بره همون صفحه،فقط اسم صفحه رو عوض کن.

0  تشکر
چهار شنبه ، 24 جولای 2013     12:02 ب.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

خب این کا را انجام دادم ولی این پیغام خطا را میده.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/ejboldaj/public_html/connect.php:1) in /home3/ejboldaj/public_html/feedback.php on line 139

 

0  تشکر
چهار شنبه ، 24 جولای 2013     12:21 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

فکر کنم به خاطر اون دستور ob_end_clean(); هستش که قبل این استفاده کردی،اینو بیار آخر همه بذار.

0  تشکر
چهار شنبه ، 24 جولای 2013     12:21 ب.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

فراموش کرده بودم ob_start(); را اول صفحه بنویسم مشکلم حل شد.ممنونم

 

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .