position

این تاپیک 3 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  javaheri ،‏ 3 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 697 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 29 جولای 2013     9:42 ق.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

سلام .من یه کلاس توی cssبه این شکل تعریف کرده ام
.ques{
border-radius:10px 10px /10px 10px;
border:1px dashed   #336600;
background-color:#D3FFA8;
width:450px;
height:auto;

}
خاصیت position:relative;
این کلاس را برای یک div گذاشتم.میخوام این divدقیقا وسط قرار بگیره.خاصیت left ,rightرا هم بهشون مقدار میدم ولی توی هر مرور گری به یه اندازه عمل نمی کنه 2عکس از صفحه ام گرفتم از 2تا مرورگر مختلفومشکلش چیه؟
 

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
دوشنبه ، 29 جولای 2013     10:22 ق.ظ #


farvimgh

Subscriber
12 پست1 تاپیک

شما از متد margin:auto استفاده نمایید فکر کنم مشکل حل شد و برای این که اندازه ها درست شه می توانید به جای استفاده از واحد px از % استفاده کنید البته مطمئن نیستم!!

1  تشکر
دوشنبه ، 29 جولای 2013     10:38 ق.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

توی مرورگر IEدقیقا وسط قرار میگیره.مرورگرفایر وسط وسط نیست ولی خوبه-توی اپرا و کروم راستچین میشه

 

 

1  تشکر
دوشنبه ، 29 جولای 2013     4:08 ب.ظ #


javaheri

Subscriber
49 پست26 تاپیک

با سلام

به اون div خاصیت margin:0 auto رو اضافه کن

 

0  تشکر
پست 1 تا 4 (از مجموع 4 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .