menu

این تاپیک 5 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  کیوان علی محمدی ،‏ 2 سال و 5 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 640 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     7:10 ب.ظ #


aligh

Subscriber
136 پست33 تاپیک

سلام . دو تا سوال داشتم .

1- بخش لاگین این سایت در منو چطوری درست شده ؟ یعنی چجوری وقتی وارد میشیم عکس و ... رو نشون میده و وقتی هنوز وارد نشدیم ورود نمایش داده میشه ؟ آیا از COOKIE استفاده شده ؟

2- اگر فایلی را ضمیمه کنیم (مثلا منو و فوتر) ، تگ های html و body و head هم به صفحه اضافه میشن و ما از این سه تگ 3 تا در صفحه داریم . آیا مشکلی پیش نمیاد ؟

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     7:41 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

سلام

اگر می خواهید که مثل سون لرن باشه باید از کد زیر استفاده :

 


سپس برای نمایش اون در قالب از کد زیر استفاده کنید :

البته اینم بگم که این کد کامل نیست و فقط برای اون منوهایی است که می خواهند برای اعضا و غیر اعضا متفاوت نمایش بدهند است و شما باید کد ها و توابع ورود و خروج و تابع avatar (عکس عضو) رو خودتون بهش اضافه کنید تا مثل سون لرن بشه.

1  تشکر
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     8:27 ب.ظ #


aligh

Subscriber
136 پست33 تاپیک

ممنون آقای اکرمی . میشه درباره ی سوال دومی توضیح بدید

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     9:45 ب.ظ #


محمد مهدی اکرمی

Subscriber
605 پست28 تاپیک

منظورتون رو درمورد سوال دوم نفهمیدم منظرتون از ضمیمه چیه؟

 

1  تشکر
جمعه ، 4 جولای 2014     10:31 ق.ظ #


aligh

Subscriber
136 پست33 تاپیک

منظورم require_once هست .

درباره ی جواب اولی هم که شما دادین فکر میکنم is_user_logged_in() برای وردپرس باشه . درسته ؟

ولی من یه سیستم رو از پایه درست کردم . ولی بازم مشکلم حل شد . فقط درباره ی سوال دومی توضیح بدید .

0  تشکر
دوشنبه ، 7 جولای 2014     12:43 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام،برای سوال دومتون باید بگم ساختار استاندارد دارای یکی از تگهای html و body هستش شما باید فایل ها رو طوری تنظیم کنید که در نهایت خروجی صفحه شامل یکی از این تگهای اصلی باشه.

0  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .