div های تو در تو با float

این تاپیک 1 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  hojat ،‏ 1 سال و 5 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 670 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 2 جولای 2015     5:20 ب.ظ #


kamal gharejeloo

Subscriber
0 پست1 تاپیک

سلام من صفحه ای رو طراحی کردم که مجبور شدم برای اینکه چند تا کادر در کنار هم قرار بگیرن از خاصیت folat استفاده کنم

اون چند تا کادرو من میخوام مثلا تو دو سوم عرض صفحه استفاده کنم برا همین قبلش عرض صفحمو به دو قسمت تقسیم کردم با این کد

.right{
float:right;
width:878;
}
.left{
float:left;
margin-right:12px;
width:310;
}

حالا تو قسمت رایت اومدم اون کادرامو تعریف کردم مشکل اینجاست که جبورم برا کادرا هم float بدم
اینجور وقتا باید از clear استفاده کرد ولی چون یه قسمت از عرض صفحه ی من مربوط به قسمت left هستش برا همین اگه clear بدم اون قسمت بهم میخوره

الان مشکل اینجاست که اون کادرا تو محدوده ی خودشون قرار نمیگیرین و میرن تو فضای left

 

1  تشکر
پنجشنبه ، 2 جولای 2015     11:24 ب.ظ #


hojat

Subscriber
95 پست3 تاپیک

سلام دوست عزیز

لازم نیست به هر کدوم از div ها یک فلوت متفاوتی بده اگه دوتاش رو هم به یه سمت مثل راست شناور کنی بهتره و از یه div کلی استفاده کن که هردوتاش داخل اون باشن و اون رو وسط چین کن.

اگه همه کدهات رو اینجا بزاری یا بصورت آنلاین تو یه صفحه قرار بدی راحت تر میتونم مشکلت رو برطرف کنم

1  تشکر
پست 1 تا 2 (از مجموع 2 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .