یه سوال در مورد php

این تاپیک 10 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  محمد ،‏ 10 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 375 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 6 فوریه 2016     6:22 ب.ظ #


hamed alizadeh

Subscriber
14 پست17 تاپیک

با سلام...

من یه صفحه ثبت نام ساختم...

و وقتی که کاربر  روی دکمه ارسال کلیک میکنه..

میره تو دیتا بیس و اطلاعات را ثبت میکنه..و یه پیغام چاپ میکنه...

حا لا من میخوام و قتی که کاربر اطلاعات را ثبت کرد..

بیام برای کاربر یه صفحه کاربری براش بسازم(صفحه اختصاصی)

و نمیدونم چطوری این کار را انجام بدم.....

میشه راهنماییم کنید؟؟؟

مرسی...

 

0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
شنبه ، 6 فوریه 2016     9:07 ب.ظ #


hamed alizadeh

Subscriber
14 پست17 تاپیک

کسی نمیتونه سوال منو جواب بده

0  تشکر
شنبه ، 6 فوریه 2016     9:46 ب.ظ #


محمد

Subscriber
87 پست0 تاپیک

سلام

دوسته من

اول یه پیج درست کن واسه لاگین

اونجا یه فرم واسه ورود بذار  هرکی اطلاعاتشو وارد کرد و درست هم بود ریدایرکتش کن به صفحه پنل یا هرچی که اسمشو میخوای بذاری

اگه در این مورد کمکی خواستی بگو بیشتر راهنمایی کنم

1  تشکر
یکشنبه ، 7 فوریه 2016     6:42 ق.ظ #


hamed alizadeh

Subscriber
14 پست17 تاپیک

باسلام میشه بیشتر راهنمایی کنید....

یا یه نمونه کد بهم بدید

1  تشکر
یکشنبه ، 7 فوریه 2016     3:29 ب.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


محمد

Subscriber
87 پست0 تاپیک

دوسته من

من با  pdo اینکارو انجام دادم خودت نام جداولتو به این کد اضافه کن و اگرم سوالی داشتی باز در خدمتیم


$conn = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=university;charset=utf8" , "root" , "");
$user=$_GET['user'];
$pass=$_GET['pass'];
$query = "SELECT * FROM TABLE where username=$user and password=$pass ";
$result=$conn->query($query)
if($result->rowCount()){
header('location:panel.php');
}
else{
header('location:login.php');// اینجا هم میتونی یه متن چاپ کنی که نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است
}

1  تشکر
یکشنبه ، 7 فوریه 2016     4:31 ب.ظ #


hamed alizadeh

Subscriber
14 پست17 تاپیک

من با یه یوزر وپسورد واردpanel

میشم...و یه تغیراتی را انجام میدم اما وقتی که با یه یوزرپسورد .دیگه..دوباره وارد حساب کاربری اول میشم..؟؟؟؟

 

0  تشکر
یکشنبه ، 7 فوریه 2016     4:36 ب.ظ #


محمد

Subscriber
87 پست0 تاپیک

این یه مشکلیه که اگه بهش دقت نشه به این مشکل بر میخورید

شما باید فیلد  username رو یونیک قرار بدید به عبارتی نشه 2 بار از این username  تو دیتا بیس ذخیره کرد

مثلا همین سایت 7لرن

نمیشه 2 تا نام کاربری یکسان داشته باشیم چون اگه 2 تا username  هم نام باشه به مشکل شما دچار میشیم تو این سایت

کافیه  username  رو کلید اصلی قرار بدید

1  تشکر
یکشنبه ، 7 فوریه 2016     4:43 ب.ظ #


hamed alizadeh

Subscriber
14 پست17 تاپیک

منظورم اینکه ...

با به یوزر و پسورد دیگه...من میرم توی همون حساب کاربر دیگه

 

0  تشکر
یکشنبه ، 7 فوریه 2016     4:44 ب.ظ #


محمد

Subscriber
87 پست0 تاپیک

parsa.ahmadi2014@yahoo.com

این آیدی منه ادد کنید شاید بتونم کمکتون کنم

1  تشکر
یکشنبه ، 7 فوریه 2016     4:45 ب.ظ #


hamed alizadeh

Subscriber
14 پست17 تاپیک

میشه شماره تلفن بدید با ...ای دی   اسکایپ

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 11 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .