کمک : رفع مشکل این کد

این تاپیک 7 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  esmael nasiri ،‏ 2 سال و 10 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 683 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 11 ژانویه 2014     2:50 ب.ظ #


esmael nasiri

Subscriber
6 پست1 تاپیک

سلام من این کد رو برای جمع و تفریق شامل پرانتز نوشتم ولی تو سه خط ارور میده اگه میشه کمکم کنید:

import java.util.*;

public class p33 {

public static void main(String[] args) {

Object input;
String s= input.next();
System.out.println(s);
double sum1 = ml32(s);
double n = string ml33;
String s1 ;
}

static double ml33(String s) {
int x, b, d;
int cs = s.length();
int a = 0;
for (int c1 = 0; c1 < cs; c1++)
if (s.charAt(c1) == '(')
a++;
int e=0;
while (e <= a) {
d = indexof(s, ')');
int n = 0;
for (x = d - 1; x > 0; x--) {

b = indexof(s, '(');
if (b != -1)
break;
}

for (int y = d - 1; y > b; y--)
n = n * 10 + (s.charAt(y) - '0');
String p = "";
double ml32;
p = "" + ml32;
String k1 = Replace(s, p,0);
e++;

}
retern n;

 

}

static double ml32(String s) {
if (s.charAt(0) >= '0' && s.charAt(0) <= '9')
s = '+' + s;
int cs = s.length();
String a[] = new String[100];
int ca = -1;
char b[] = new char[100];
int cb = 0;

int i;
for (i = 0; i < cs; i++) {
if (s.charAt(i) == '+' || s.charAt(i) == '-') {
b[cb] = s.charAt(i);
cb++;
ca++;
a[ca] = "";
}

else
a[ca] = a[ca] + s.charAt(i);

}
ca++;

double sum = 0;
double sum1 = 0;
int d = 0;
for (int x = 0; x < ca; x++) {
d = indexof(a[x], '.');

if (d == -1)
continue;
else {
double n = 0;
int e = 1;

for (int f = d + 1; f < a[x].length(); f++) {
n = n * 10 + (a[x].charAt(f) - '0');
e = e * 10;
}
n = n / e;
int g = 0;
for (int f = 0; f < d; f++)
g = g * 10 + (a[x].charAt(f) - '0');
if (b[x] == '+')
sum += n;
else
sum -= n;
a[x] = "" + g;
}

}
for (int i1 = 0; i1 < ca; i1++)

{
long n = 0;
n = strtolong(a[i1]);

if (b[i1] == '+')
sum += n;
else
sum -= n;
}
sum1 = sum1 + (sum / 1.0);
return sum1;

}

// @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

static long strtolong(String s) {
long n = 0;
for (int x = 0; x < s.length(); x++)
n = n * 10 + (s.charAt(x) - '0');
return n;
}

// @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
static int indexof(String s, char c) {
int i = -1;
for (int x = 0; x < s.length(); x++)
if (s.charAt(x) == c)
return x;
return i;

}

static String SubString(String S, int n1, int n2) {
if (n1 < 0)
n1 = 0;
if (n2 < 0)
n2 = 0;
if (n2 > S.length())
n2 = S.length();
if (n1 > n2)
return "";

String P = "";
for (int a = n1; a <= n2; a++)
P = P + S.charAt(a);
return P;

}

static String Replace(String s1, String s, int d) {
String p = "";
p = SubString(s, 0, d) + s1 + SubString(s, d + s1.length(), s.length());
return p;
}

}

0  تشکر
شنبه ، 11 ژانویه 2014     2:51 ب.ظ #


esmael nasiri

Subscriber
6 پست1 تاپیک

لاین های 8 و 11 و 44 ارور میده

0  تشکر
شنبه ، 11 ژانویه 2014     2:54 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

لطفا کدهاتون رو داخل فایل قرار بدید و آپ کنید.

1  تشکر
شنبه ، 11 ژانویه 2014     3:00 ب.ظ #


esmael nasiri

Subscriber
6 پست1 تاپیک

بفرمایید دوست عزیز

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
شنبه ، 11 ژانویه 2014     3:38 ب.ظ #


esmael nasiri

Subscriber
6 پست1 تاپیک

دوست عزیز کی میتونید جواب بدید

0  تشکر
یکشنبه ، 12 ژانویه 2014     6:20 ب.ظ #


esmael nasiri

Subscriber
6 پست1 تاپیک

آقا جواب نمیدید به من دانشجو کمک کنید

0  تشکر
یکشنبه ، 12 ژانویه 2014     9:37 ب.ظ #


esmael nasiri

Subscriber
6 پست1 تاپیک

کسی نبود؟

0  تشکر
چهار شنبه ، 15 ژانویه 2014     10:40 ب.ظ #


esmael nasiri

Subscriber
6 پست1 تاپیک

خوب نمیتونید بگید نمیتونم دیگه صد رحمت به فروم های خارجی که با اینکه اجنبین! سریع جواب دادن

0  تشکر
پست 1 تا 8 (از مجموع 8 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .