نحوه خواندن اطلاعات از دیتابیس

این تاپیک 9 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  S_vorojack ،‏ 3 سال و 9 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 2414 بازدید داشته است .

تگ شده :  ,

نویسنده پست
دوشنبه ، 18 فوریه 2013     6:19 ب.ظ #


S_vorojack

Subscriber
45 پست32 تاپیک

سلام به دوستان عزیز و مهندس
یه مشکل دارم
اگه بخوام تو کدم از بانکم اطلاعات بخونم و نمایش بدم چطور باید این کارو کنم؟
مثلا اظافه کردن اخبار یا لینک یا چیزای دیگه
اگه بخوام یه لینک اظافه کنم مدیر باید از پنل مدیریتش به اطلاعاتی که از بانک براش نشون داده میشه دسترسی پیدا کنه تا اونو ویرایش کنه حالا این خوندنه چطور انجام میشه لطفا کمک کنید.امیدوارم منظورمو رسونده باشم

0  تشکر
سه شنبه ، 19 فوریه 2013     12:14 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

برای خواندن و  نوشتن از/در دیتابیس از زبانی به نام SQL استفاده می کنند . می تونید در موردش بخونید :

http://www.w3schools.com/sql/default.asp

1  تشکر
سه شنبه ، 19 فوریه 2013     4:08 ب.ظ #


S_vorojack

Subscriber
45 پست32 تاپیک

سلام اقا اوند من از mysql استفاده میکنم.سوالم اینه برای خوندن مثلا اخبار از بانک از دستور select *استفاده می کنیم اما باقی کارشو نمیدونم .مثلا ویرایش یا حذف اخبار از بانک اینا رو چطور باید انجام بدم؟

0  تشکر
سه شنبه ، 19 فوریه 2013     4:36 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

باید sqlبخونی . برای اضافه کردن از insert و برای حذف ار delete و برای آپدیت و ویرایش از update استفاده میشه :

http://www.w3schools.com/sql/sql_insert.asp

http://www.w3schools.com/sql/sql_delete.asp

http://www.w3schools.com/sql/sql_update.asp

2  تشکر
سه شنبه ، 19 فوریه 2013     4:50 ب.ظ #


S_vorojack

Subscriber
45 پست32 تاپیک

یه سوال دیگه دارم

من توبانکم یه فیلی به اسم id دارم که
AUTO_INCREMENT هستش میخواستم بدونم اگه بخوام به بانکم متصل شم و فیلداشو بخونم شرط این id چیه؟چه شرطی باید بذارم

0  تشکر
چهار شنبه ، 20 فوریه 2013     4:21 ب.ظ #


S_vorojack

Subscriber
45 پست32 تاپیک

دوستان میشه بهم بگید مشکل این کد چیه؟به مدیر امکان حذف از بانک رو میده ولی از where خطا می گیره

<?php
$conn=mysqli_connect("locolhost","root","","site");
if (isset($_POST['del']))
$conn->query("delete from news where id=($_POST['del'])")

?<

0  تشکر
چهار شنبه ، 20 فوریه 2013     11:53 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

چه اروری میده ؟

0  تشکر
پنجشنبه ، 21 فوریه 2013     1:36 ق.ظ #


S_vorojack

Subscriber
45 پست32 تاپیک

ارورش رو درست کردم ولی نمیدونم وصل میشه به بانک تا داده هام رو حذف کنه یانه چون هیچ عملی انجام نمیده به نظر شما چه کاری باید انجام بدم؟

0  تشکر
پنجشنبه ، 21 فوریه 2013     8:06 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

از چند چیز می  تونه باشه . اشتباه در اطلاعات ورودی دیتابیست . اشتباه در کد . اشتباه در کوئری و ...

این مثالو ببین : http://www.w3schools.com/php/php_mysql_delete.asp

یکم وقت بزار این قسمت آموزش اتصال به دیتابیس رو از طریق php بخون : http://www.w3schools.com/php/php_mysql_intro.asp

1  تشکر
پنجشنبه ، 21 فوریه 2013     3:52 ب.ظ #


S_vorojack

Subscriber
45 پست32 تاپیک

حتما اقا اوند

ممنون بابت راهنمایی های بجا تون

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .