کامل کردن فوتر قالب

این تاپیک 14 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  رایموند باغومیان ،‏ 2 سال و 7 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1305 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 18 آوریل 2014     7:36 ب.ظ #


رایموند باغومیان

Subscriber
34 پست5 تاپیک

سلام دوستان من...
واسه طراحی فوتر دو طرف ناقص شده است چطوری با چه کد دو طرف را کامل کنم؟
این بخش خاکستری باید دو طرف کامل بشه....

باتشکر

رایموند

 

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
جمعه ، 18 آوریل 2014     8:39 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

باید کدتون رو بدید که ببینیم ...

1  تشکر
جمعه ، 18 آوریل 2014     9:35 ب.ظ #


رایموند باغومیان

Subscriber
34 پست5 تاپیک

اینم کد:

0  تشکر
جمعه ، 18 آوریل 2014     11:06 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

دوست عزیز منظورم کل کد html صفحه تون بود . در یک فایل بزارید و اپلود کنید ...

1  تشکر
جمعه ، 18 آوریل 2014     11:56 ب.ظ #


رایموند باغومیان

Subscriber
34 پست5 تاپیک

اینم کل فایل اچ تی ام ال:

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
شنبه ، 19 آوریل 2014     1:23 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

عزیز یه تگ div رو نبستی . دقیقا قبل از فوترت یه تگ div بسته (</div>) بزار درست میشه .

1  تشکر
شنبه ، 19 آوریل 2014     7:39 ب.ظ #


رایموند باغومیان

Subscriber
34 پست5 تاپیک

[quote=25328]عزیز یه تگ div رو نبستی . دقیقا قبل از فوترت یه تگ div بسته (</div>) بزار درست میشه .[/quote]

سلام...دیو گه نگذاشتم رو بستم ولی قالب به هم ریخت :)

مشکل کجاست؟

0  تشکر
شنبه ، 19 آوریل 2014     9:12 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

اون divی که کلاس main داره رو قبل از footer ببندی درست میشه...

چون به تگ والد width رو 1000px دادی وقتی فوتر رو که یکی از فرزندان main هست رو با 100 درصد مقدار دهی میکنی یعنی صددرصد والد یا همون 1000px...

معذرت از استاد آوند بخاطر دخالت در پاسخدهی

2  تشکر
شنبه ، 19 آوریل 2014     10:59 ب.ظ #


رایموند باغومیان

Subscriber
34 پست5 تاپیک

[quote=25344]اون divی که کلاس main داره رو قبل از footer ببندی درست میشه... چون به تگ والد width رو 1000px دادی وقتی فوتر رو که یکی از فرزندان main هست رو با 100 درصد مقدار دهی میکنی یعنی صددرصد والد یا همون 1000px... معذرت از استاد آوند بخاطر دخالت در پاسخدهی [/quote]

اینکارو انجام دادم درست نشد....

0  تشکر
شنبه ، 19 آوریل 2014     11:31 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

[quote=25349]اینکارو انجام دادم درست نشد....[/quote]

درست انجام ندادی دوست عزیز .

فایل تصحیح شده الصاق شده :

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 15 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .