کار نکردن فرم اپلود

این تاپیک 8 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  rasool eslami ،‏ 2 سال و 2 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 645 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 17 سپتامبر 2014     3:24 ب.ظ #


rasool eslami

Subscriber
24 پست4 تاپیک

سلام اقا من یک فرم اپلود ساختم ولی کار نمیکنه .اگر میتونید کمکم کنید.اگر میشه توضیح بدید بگویید چگونه میشه  پایگاه داده در ارتباط شد با همین فرم اپلود.

$a=0;
$m=array("mp3","oGG");
$size=1000;
$folder='upload';
if(isset($_POST['user'],$_POST['us'],$_FILES['file'])){
$user=mysql_real_escape_string($_POST['user']);
$us=mysql_real_escape_string($_POST['us']);
$file=mysql_real_escape_string($_FILES['file']);
if(empty($user)){
echo'<h3>لطفا نام خود را وارد کنید...</br>Please enter your first name</h3>';
}elseif(empty($us)){
echo"<h3>توضیحات خود را وارد کنید...</br>Enter your comment ...</h3>";
}elseif(empty($file)){
echo"<h3>فایل های خود را انتخواب کنید</br>Antkhvb your files to</h3>";
}
$exp=explode(".", $_FILES["file"]["name"]);
$exp1=end($exp);
if(($file_type=='music/mp3')
|| ($file_type=='music/OGG')
&& ($_FILES["file"]["size"] < $size)
&& in_array($exp1,$m)){
$file=$file_error=($_FILES['file']['error']);
$file_name=($_FILES['file']['name']);
$file_type=($_FILES['file']['type']);
$file_size =($_FILES["file"]["size"] /$size);
$tmp_name=$_FILES["file"]["tmp_name"];
if ($_FILES["file"]["error"] > 0){
echo "Error: " . $_FILES["file"]["error"] . "<br>";
}else{
echo "Upload: " . $_FILES["file"]["name"] . "<br>";
echo "Type: " . $_FILES["file"]["type"] . "<br>";
echo "Size: " . ($_FILES["file"]["size"] / $size) . " kB<br>";
echo "Stored in: " . $_FILES["file"]["tmp_name"];
if (file_exists("$folder/" . $_FILES["file"]["name"])){
echo $_FILES["file"]["name"] . "فایل شما اپلود شد.";
}
else{
move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
"$folder/" . $_FILES["file"]["name"]);
echo "Stored in: " . "upload/" . $_FILES["file"]["name"];
}
$a++;
}
}
{

0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
چهار شنبه ، 17 سپتامبر 2014     5:02 ب.ظ #


rasool eslami

Subscriber
24 پست4 تاپیک

اقایون مدیران .لطفا جواب بدهید.تا ماهم مشکلمون برطرف بشه

0  تشکر
جمعه ، 19 سپتامبر 2014     2:32 ب.ظ #


rasool eslami

Subscriber
24 پست4 تاپیک

اقایون دوست ندارید جواب منو بدهید

0  تشکر
جمعه ، 19 سپتامبر 2014     2:56 ب.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


علی رضا

Subscriber
31 پست6 تاپیک

سلام دوست عزیز

مشکل شما که کد شما اجرا نمی شود، استفاده اشتباه از متغیرها در جای اشتباه هست.

شما در شرط از متغیر $file_type استفاده کردید، در حالی که این متغییر هنوز هیچی ندارد. و به اشتباه در شرط به آن مقدار داده اید.

یه مقدار کدهایتان را مرتب کردم.

0  تشکر
شنبه ، 20 سپتامبر 2014     4:51 ب.ظ #


rasool eslami

Subscriber
24 پست4 تاپیک

مرسی از پاسخ شما .ولی $file_type فکرنکنم مقدار بخواد چون داخل inputکه فایل رو انتخواب میکنیم خودش مشخص میکنه که این فایل ها هست یا نه اگر بود .اپلود درست انجام شده.اگر اشتباه میکنم لطفا روشنم کنید.مرسی

0  تشکر
شنبه ، 20 سپتامبر 2014     5:14 ب.ظ #


علی رضا

Subscriber
31 پست6 تاپیک

طبق کدی که شما گذاشتید $file_type باید music/mp3 یا music/OGG باشه.

اگر متغیر تنظیم نشه به صورت پیشفرض false هست که برابر با music/mp3 یا music/OGG نیست.

برای کار کردن کد، شما 2 تا راه حل دارید:

1- حذف متغیر $file_type از شرط

2- دادن مقدار صحیح به متغیر تا شرط اجرا بشه.

1  تشکر
شنبه ، 20 سپتامبر 2014     8:51 ب.ظ #


rasool eslami

Subscriber
24 پست4 تاپیک

مرسی علی رضا .اگر امکان داره خود شما مقدار داخل شرط رو درست کنید.البته به هر دو روش .ممنون میشم.

1  تشکر
شنبه ، 20 سپتامبر 2014     9:04 ب.ظ #


علی رضا

Subscriber
31 پست6 تاپیک

خواهش می کنم.

تا اونجایی که می دونم کد PHP جدیدی که براتون گذاشتم باید کار کنه.

اگر کار نمیکنه کدهای فرم را هم قرار دهید تا بررسی کنم.

1  تشکر
شنبه ، 20 سپتامبر 2014     10:19 ب.ظ #


rasool eslami

Subscriber
24 پست4 تاپیک

اقا این فرم شما کار کرد.میتونید واسه این فرمم یک دکمه مرا به خاطر بسپار بسازید .ممنون

 

<form action="" method="post" accept-charset="UTF-8">

:من را به خاطر بسپار
<a class="lo" rel="nofollow" href="">بازیابی رمز

<?php
if(isset($_POST['email'],$_POST['password'])){
echo"";
$email=mysql_real_escape_string($_POST['email']);
$password=mysql_real_escape_string($_POST['password']);
$checkbox=mysql_real_escape_string($_POST['checkbox']);
md5($password);
if(empty($email)){
echo'لطفا ایمیل خود را وارد کنید...Please enter your email';
}elseif(!filter_var($email,FILTER_VALIDATE_EMAIL)){
echo('آدرس ايميل صحيح نيست !Email address is incorrect!');
}elseif(empty($password)){
echo'لطفا پسورد خود را وارد کنید...Please enter your password';
}
else{
$select=mysql_query("SELECT * FROM `register` WHERE `email`='$email' and `password`='$password'",$link) or die('error 4'.mysql_error()) ;

if($z=mysql_fetch_array($select)){
$_SESSION['email'] = $email;
$_SESSION['password'] = $password;
echo "سلام,خوش امدید,.$emailHi, welcome.$email";
echo"";
echo"";
echo 'نام:'.$username= $z['username'].'';
echo"";
echo"";
echo 'نام خانوادگی:'.$lastname= $z['lastname'].'';
echo"";
echo"";
echo 'ایمیل:'.$email= $z['email'].'';
echo"";
echo"";
echo 'پسورد:'.$password= $z['password'].'';
echo"";
echo"";
echo 'نام خواننده ی مورد علاقه شما: '.$Favoritesinger= $z['Favoritesinger'].'';
echo"";
echo"";
echo 'شماره موبایل:'.$Mobile= $z['Mobile'].'';
echo"";
echo"";
echo "PM";
echo"";
echo"";

}else{
echo "لطفا دوباره سعی کنید...Please try again...";
}
}

echo"";
echo"";
}
?>

0  تشکر
پست 1 تا 9 (از مجموع 9 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .