کار با تاریخ در پی اچ پی php date

این تاپیک 8 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  طاها دریس ،‏ 2 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 950 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 10 جولای 2014     6:03 ب.ظ #


Salman Taghooni

Subscriber
10 پست10 تاپیک

با عرض سلام و درود خدمت دوستان عزیز و خصوصا آقای حامد موحدی گل و همچنین گردانندگان این سایت آموزنده

من یک سوال دارم درمورد تاریخ ها

من میخوام وقتی کسی اطلاعاتش را در فرم ثبت نمود تاریخ شمسی اون روز بصورت اتوماتیک ثبت بشه و اینکه نمیخوام اون تاریخ از سیستم کاربر برداشته بشه یعنی تاریخ دقیق باشد و سپس میخوام این تاریخ + یکسال شود و در فیلد دیگه ای ذخیره گردد

مثلا:

1393/4/18

1394/4/18

 

ممنون و سپاس فراوان از راهنمایی های شما

0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
پنجشنبه ، 10 جولای 2014     6:36 ب.ظ #


محمد حسینی راد

Subscriber
10 پست3 تاپیک

سلام دوست عزیز . شما میتوانید با استفاده از تابع time(); زمان رو ثبت کنید .

توجه کنید که time() در شمسی و میلادی و قمری فرقی ندارد .

میتوانید از jdate() هم برای زمان جلالی استفاده کنید .  میتونید تابع رو دانلود کنید ( اتچ شده )

برای 1 ساله دیگه هم میتوانید از strtotime(); استفاده کنید

تابع strtotime زمان رو مانند time() بر میگردونه و باید از jdate(); استفاده کرد برای نمایش مانند :

. برای مثال :

1  تشکر
پنجشنبه ، 10 جولای 2014     6:37 ب.ظ #


محمد حسینی راد

Subscriber
10 پست3 تاپیک

ببخشید فایل آپلود نشد این فایل .zip

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
پنجشنبه ، 10 جولای 2014     7:13 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

میتونید از jdf هم استفاده کنید.

http://jdf.scr.ir/

0  تشکر
جمعه ، 11 جولای 2014     4:24 ب.ظ #


Salman Taghooni

Subscriber
10 پست10 تاپیک

بسیار بسیار از شما سپاسگذارم بخوبی جواب گرفتم!

و متشکر از گزدانندگان این سایت بسیار عالی

 

بگذارید چند سوال دیگه همینجا از شما بپرسم که تاپیک جدید ایجاد نکنم

1. من در دیتابیس یک فیلد به نام ایدی دارم که هر کسی که در فرم ثبت نام میکنه بصورت اتواینکریمنت یکی بهش اضافه میشه و این عدد از یکی شروع میشه

چیکار کنم که این عدد مثلا از 100000شروع بشه یا هرعدد دلخواهم

 

2.من یک 2فیلد دارم که هر دو varchar هستن و در آنها تاریخ ثبت میشه حالا میخوام اطلاعات رو به کاربر برحسب تاریخ انتخابی خودش نشون بدم

مثلا از 1393/4/20 تا 1393/5/10

یا هر دو تاریخی که خودش داخل دو فیلد وارد کرد

 

بسیار سپاسگذارم

0  تشکر
جمعه ، 11 جولای 2014     5:17 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

سلام.

1.توی محیط phpmyadmin در تب operations مربوط به جدول موردنظرتون و در باکس table Opetion میتونید شروع فیلد auto increment رو تعیین کنید تصویر :

[url=http://up.persianscript.ir/][img]http://up.persianscript.ir/uploads/e6fd-7-11-2014-5-13-26-PM.png[/img][/url]

 

2. میتونید از datapacker های موجود استفاده کنید بطور مثال :

http://mbehzadi.com/persianDatepicker/

 

0  تشکر
جمعه ، 11 جولای 2014     5:29 ب.ظ #


Salman Taghooni

Subscriber
10 پست10 تاپیک

با عرض سلام آقای سجاد دریس عزیز

من متاسفانه چیزی از این کدها نفهمیدم که کدوم رو کجا بنویسم و کجا صدا بزنم

راستشو بگم هیچی نفهمیدم

http://mbehzadi.com/persianDatepicker

 

0  تشکر
جمعه ، 11 جولای 2014     6:00 ب.ظ #


Salman Taghooni

Subscriber
10 پست10 تاپیک

با سلام و خسته نباشید

بنده یه چیزایی فهمیدم خب حالا برای ارتباط با دیتابیس باید چه دستوری استفاد کنم تا تاریخ ارسال رو نمایش بده

مثلا از 1393/4/10 تا 1393/4/20

0  تشکر
جمعه ، 11 جولای 2014     7:36 ب.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

سلام.

ببنید این یک پلاگین جی کوئری هست، که با استفاده از اون می تونید یک datapicker ایجاد کنید.

شما باید تاریخ رو با یک فرمت خاص از کاربر وارد کنید، تا بتونید اون رو به همون فرمت براش نمایش بدین، پس بهتره از datapicker استفاده کنید.

دیگه وقتی از datapicker استفاده می کنید، نیازی به استفاده از توابع php برای بازگردانی و غیره هم ندارید، چونکه دقیقا همون تاریخی که کاربر انتخاب کرده با همون فرمت ثبت میشه، نه timestamp آن.

0  تشکر
پست 1 تا 9 (از مجموع 9 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .