کارنکردن image mouse over در fierfox

این تاپیک 5 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  happygoldman ،‏ 3 سال پیش .

این تاپیک تاکنون 961 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 23 نوامبر 2013     1:30 ق.ظ #


happygoldman

Subscriber
6 پست1 تاپیک

با سلام خدمت دوستان و اساتید گرام
من کد mouse over رو در قسمت استایل وردپرس قرار دادم ولی این کد فقط در کروم و اوپرا خیلی خوب کار میکنه ولی در فایرفاکس اصلا کار نمیکنه! لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه. ممنون

img{
-webkit-transition-duration: 0.8s;
-moz-transition-duration: 0.8s;
-o-transition-duration: 0.8s;
transition-duration: 0.8s;
-webkit-transition-property: -webkit-transform;
-moz-transition-property: -moz-transform;
-o-transition-property: -o-transform;
transition-property: transform;
overflow:hidden;
}
img:hover
{
-webkit-transform:rotate(360deg);
-moz-transform:rotate(360deg);
-o-transform:rotate(360deg);
}

0  تشکر
شنبه ، 23 نوامبر 2013     4:14 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

سلام

در فایرفاکس نسخه 25.0.1 به درستی کار کرد.

1  تشکر
شنبه ، 23 نوامبر 2013     5:06 ب.ظ #


happygoldman

Subscriber
6 پست1 تاپیک

ممنون از اینکه پاسخ دادید ولی من هم آخرین ورژن فایرفاکس رو دارم (25.0.1) ولی کار نمیکنه یا حداقل برای من کار نمیکنه! اگر زحمتی نیست یک نگاهی به سایت من بکنید ببینین آیا مشکل از منه یا کد؟

سایت: http://ptc2income.ir/

خیلی ممنون

0  تشکر
شنبه ، 23 نوامبر 2013     7:33 ب.ظ #


parsiboy

Subscriber
2 پست0 تاپیک

سلام

من هم الان به سایتتون رفتم تصاویر rotate میشدن و مشکلی هم نداشتن

1  تشکر
شنبه ، 23 نوامبر 2013     10:57 ب.ظ #


restless

Subscriber
54 پست5 تاپیک

سلام دوست عزیز؛

من با سافاری هم چک کردم چرخش تصاویر هیچگونه مشکلی نداره احتمالأ مشکل از مرورگر شماست!

موفق باشید!!!

2  تشکر
یکشنبه ، 24 نوامبر 2013     12:26 ق.ظ #


happygoldman

Subscriber
6 پست1 تاپیک

سلام

ممنون از همه دوستان که زحمت کشیدن و وقت گذاشتن. خیالم از این بابت راحت شد. متشکرم :)

0  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .