کادر بالای مطالب

این تاپیک 5 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  s.alifarrokh ،‏ 2 سال و 2 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 716 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 1 اکتبر 2014     8:00 ب.ظ #


مهدی زارعی

Subscriber
9 پست8 تاپیک

سلام. دوستان عزیز لطفا اگه می دونید جواب بدین من می خوام کادری بالای مطالب وبم بزارم مثل این وب http://www.pers-club.ir بالای هر مطالبش یه کادر قرمز هست من کد این کادر رو دارم و درست هم میزارم ولی نشون نمیده بعد از اینکه ثبت کردم مطلب رو باید چیکار کنم تا نشون بده؟

این وب من هست

http://fc-pers.mihanblog.com

0  تشکر
چهار شنبه ، 1 اکتبر 2014     10:31 ب.ظ #


s.alifarrokh

Subscriber
396 پست119 تاپیک

سلام

این یه زمنیه مطلب هست و برای داشتن باید از سرویس وبلاگدهی استفاده کنید که این امکان رو داشته باشه که متاسفانه میهن بلاگ نداره.

ربطی هم به کد نداره چون اگه دقت کنید متن داخلش یه متن کاملا مجذا هست از خودش و نام مطلب.

0  تشکر
پنجشنبه ، 2 اکتبر 2014     10:08 ب.ظ #


مهدی زارعی

Subscriber
9 پست8 تاپیک

نه من خودم تو اون وب که آدرسش رو براتون دادم نویسنده هستم و این کد رو میزارم و اون کادر میاد بالاش ولی میرم مال خودم میزارم نمیاد

بچه ها توروخدا جواب بدین

0  تشکر
پنجشنبه ، 2 اکتبر 2014     11:33 ب.ظ #


s.alifarrokh

Subscriber
396 پست119 تاپیک

کد هاتو باید بررسی بشن.هزار و یک دلیل هست که ممکنه باعث عدم نمایش اون بشه.

0  تشکر
جمعه ، 3 اکتبر 2014     8:59 ق.ظ #


مهدی زارعی

Subscriber
9 پست8 تاپیک

این کد هست

 

 

<div class="persclub">
<div class="postmatn">
متن شما
</div></div><br>

0  تشکر
جمعه ، 3 اکتبر 2014     3:09 ب.ظ #


s.alifarrokh

Subscriber
396 پست119 تاپیک

این طورب که نمیشه باید همه کد ها از جمله html css js jquery رو چک کرد

0  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .