چگونگی ذخیره اطلاعات با تگ فایل در بانک اطلاعاتی؟

این تاپیک 1 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  کیوان علی محمدی ،‏ 3 سال پیش .

این تاپیک تاکنون 946 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 15 نوامبر 2013     6:32 ب.ظ #


داوود باقری فارسی

Subscriber
17 پست21 تاپیک

سلام.

می خوام یه عکس رو با استفاده از تگ file در html  در بانک اطلاعاتی ذخیره کنم.

اگه نوع فیلدم رو تو بانک binary انتخاب کنم،عدد ذخیره میشه و عکسم نمایش داده نمیشه.:02060000505560987065601500000000.

اگه varchar انتخاب کنم فقط نام فایل رو ذخیره میکنه.

حالا موندم چه کار کنم.

تو صفحه ای که مقادیر رو از فرم html میگیرم هم اگه بنویسم $_FILE که هیچی ست نمیشه.

اگه بنویسم $_POST ......

خلاصه یه کمکی به ما بکنید.

مرسی.

هان راستی نوع فیلد رو اینا رو بهم بگید مرسی.

اگه یه آموزش بهم بدید خیلی ممنون میشم.

مرسی.مرسی.مرسی

0  تشکر
جمعه ، 15 نوامبر 2013     7:19 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام دوست عزیز،شما اگه محتوای خود فایل رو داخل دیتابیس ذخیره کنید حجمش در مدت کمی سر به افلاک میکشه،بهترین روش اینه که آدرس فایل رو در دیتابیس ذخیره کنید،میتونی از varchar و text استفاده کنی،دریافت فایل در هنگام ارسال فرم هم با FILES_$ انجام میشه.

0  تشکر
پست 1 تا 2 (از مجموع 2 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .