چگونگی جدا کردن فایلهای برنامه در فولدرهای جداگانه...

این تاپیک 5 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  Ali Pakbaz ،‏ 2 هفته و 1 روز پیش .

این تاپیک تاکنون 107 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 13 نوامبر 2016     11:12 ق.ظ #


مینا محمودی

Subscriber
VIP
3 پست3 تاپیک

با سلام و احترام

من چند بار خواستم فایلهای برنامه رو جدا کنم و در فولدرهای جداگانه قرار بدهم اما دیگه برنامه کار نکرد چطور باید این مشکل رو برطرف کنم ؟

0  تشکر
دوشنبه ، 14 نوامبر 2016     7:36 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

چه برنامه ای؟

بیشتر توضیح بدین؟

0  تشکر
دوشنبه ، 14 نوامبر 2016     7:58 ب.ظ #


مینا محمودی

Subscriber
VIP
3 پست3 تاپیک

این سوال ادامه سوال قیلی ام بود

0  تشکر
دوشنبه ، 14 نوامبر 2016     7:59 ب.ظ #


مینا محمودی

Subscriber
VIP
3 پست3 تاپیک

با سلام و احترام

من طی چند تمرینی که برای یادگیری php انجام داده ام به مشکلات زیادی برخورده ام و واقعا ناامید میشم ....ممنون که هستین و کمک می کنین.

من شروع کردم به طراحی یک سیستم lms و باید بتونم این پروزه رو تموم کنم از نت سعی کردم تا حدودی یاد بگیرم اما بخش ها مجزا میشه و برنمی گرئه به صفحه اصلی

به عنوان مثال وقتی قسمت ورود به سایت رو اجرا می کنم در صفحه دیگه ای پیام ورود چاپ میشه و داخل صفحع اصلی ورود رو نشون نمیده ؟

فایلها رو اتچ کردم نشد برای همین کد ها رو پایین می نویسم . فایل اصلی اسمش amozesh.html هست اون رو include  کردم اما error میده

 

 

 

فایل :
vorod.php:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>ورود به سایت</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" rel="nofollow" rel="nofollow" href="reset.css"/>
<link rel="stylesheet" type="text/css" rel="nofollow" rel="nofollow" href="default.css"/>
<style type="text/css">
body{
font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;
direction:rtl;
font-size:12px;
}
</style>
</head>
<body>
<form action="login.php" method="post">
<label for="user">نام کاربری:</label><br />
<input name="username" id="user" type="text" maxlength="255" /><br /><br />
<label for="pass">کلمه عبور:</label><br />
<input name="password" id="pass" type="password" maxlength="255" /><br /><br />
<input type="hidden" name="check" value="sended" />
<input type="submit" value="ورود" />
</form>
</body>
</html>
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
logon.php:
<?php
session_start();
//if (!isset($_SESSION['username']) || !isset($_SESSION['password'])){

//header("location:amozesh.php");
//}
@$username = $_POST['username'];
@$password = $_POST['password'];
@$check = $_POST['check'];
$check_error = 0;
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>ورود به سایت</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" rel="nofollow" rel="nofollow" href="reset.css"/>
<link rel="stylesheet" type="text/css" rel="nofollow" rel="nofollow" href="default.css"/>
<style type="text/css">
body{
font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;
direction:rtl;
font-size:12px;
}
</style>
</head>
<body>
<?php
if (!isset($username) || $username == ''){
echo "فیلد نام کاربری نباید خالی باشد!";
$check_error = 1;
}
elseif (!isset($password) || $password == ''){
echo "فیلد کلمه عبور نباید خالی باشد!";
$check_error = 1;
}
$con = mysql_connect("localhost", "root", "")
or die(mysql_error());
mysql_select_db("register", $con)
or die(mysql_error());
$username = mysql_real_escape_string($username);
$password = md5($password);
if ($check_error != 1 && $check == 'sended'){
$result = mysql_query ("SELECT * FROM register_student WHERE username = '$username' AND password = '$password'");
// تعداد ردیف های موجود
$count = mysql_num_rows($result);
if($count > 0){
// اطلاعات کاربر درست است، تنظیم مجوز های استفاده از بخش اعضاء
$_SESSION['username'] = $_POST['username'];
$_SESSION['password'] = $_POST['password'];

echo "شما به سایت وارد شده اید!<br />";
}
else{

echo "اطلاعات وارد شده صحیح نیست!<br />";
}
}
mysql_close($con);
?>
</body>
</html>

0  تشکر
دوشنبه ، 14 نوامبر 2016     8:00 ب.ظ #


مینا محمودی

Subscriber
VIP
3 پست3 تاپیک

فایل برنامه و سوال مرتبط با آن را مجددا ارسال کردم ، ممنون از پاسخ شما

0  تشکر
یکشنبه ، 20 نوامبر 2016     10:48 ب.ظ #


Ali Pakbaz

Subscriber
64 پست35 تاپیک

سلام

من امروز این پست رو دیدمم.

مشکلتون حل شد یا همچنان باقیست؟

اگر حل نشده لطفا فایل برنامه رو زیپ کنید و ارسال کنید تا برسی کنم.

0  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .