چند سوال در مورد اسکریپت اسلاید پس زمینه

این تاپیک 2 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  کیوان علی محمدی ،‏ 3 سال و 2 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 783 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 19 آگوست 2013     8:55 ب.ظ #


REZATAKRO

Subscriber
12 پست10 تاپیک

new Image()
قسمت بالا متد یا ارایه؟ وظیفش چیه؟
bgimages.length-1
length تعداد کارکترهای رشته بر می گردونه اما منفی یک کنارشش بزاری  چه اتفاقی میفته؟

0  تشکر
سه شنبه ، 20 آگوست 2013     12:22 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

من در حد دانسته های خودم بهتون جواب میدم.

وقتی به یک رشته خصیصه length رو بدی...تعداد کاراکتر ها به اضافه ی فضاهای خالی رو بهت میده.

ولی اگه به آرایه ها این خصیصه رو بدی،تعداد اعضای آرایه رو بهت میده.

این مثال نوع 1 بود که فضاهای خالی و کاراکترها رو میشمره و در قالب یه عدد به ما تحویل میده.

حال مثال با آرایه

این مثال عدد 6 رو برمی گردونه،چون این آرایه 6 عضو داره.7,l,e,a,r,n

حالا اگه

یه منفی یک کنارش بذاری،درست مثل ریاضی 6-1 میشه و مقدار 5 رو برمیگردونه.

درمورد سوال اول هم،این شی یک تصویر جدید رو ایجاد میکنه که تا بهش آدرس ندی(src) نمایش داده نمیشه.

مثل کد زیر

خب حالا توضیحش

1-یه تابع به اسم getImage درست کردیم و مقدار ورودیش رو آدرس تصویرمون(src) قراردادیم.

2-تو خط دوم با استفاده از createElement  یه تگ img ساختیم(که البته آدرس نداره)و اون رو توی متغیر img ریختیم.

3-بعد توی خط بعدی نوشتیم که متغیر img  آدرسش همون مقدار ورودی باشه.

4-توی خط بعدی هم گفتیم وقتی عکس کاملاً لود شد،پیغام بده OK

5-حالا تابعمون تموم شد و با براکت اون رو بستیم.

6-تابع رو فراخوانی کردیم و یه آدرس جدید بهش دادیم.(این آدرس میتونه هر چیزی باشه.)

موفق باشید.

2  تشکر
دوشنبه ، 7 اکتبر 2013     10:39 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

[quote=14803]یه منفی یک کنارش بذاری،درست مثل ریاضی 6-1 میشه و مقدار 5 رو برمیگردونه. درمورد سوال اول هم،این شی یک تصویر جدید رو ایجاد میکنه که تا بهش آدرس ندی(src) نمایش داده نمیشه.[/quote]

برای محاسبه ایندکس های آرایه محاسبه میشه،چون عدد ایندکس از صفر شروع میشه باید همیشه برای پیمایش آرایه با حلقه، تعداد رو منهای یک در نظر  بگیریم.موفق باشید

0  تشکر
پست 1 تا 3 (از مجموع 3 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .