چندین مشکل اساسی در وردپرس و طراحی قالب اختصاصی

این تاپیک 0 پاسخ و 1 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  SasanGF ،‏ 1 سال پیش .

این تاپیک تاکنون 241 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 13 نوامبر 2015     2:08 ب.ظ #


SasanGF

Subscriber
0 پست1 تاپیک

درود خدمت دوستان عزیز

یه چند تا مشکل توی طراحی قالب برای وردپرس برام پیش اومده. میخواستم اگر خودتون اطلاعاتی دارید یا کسی رو میشناسید که توی این کار حرفه‌ای باشه منو کمک کنه چون وقعا رفته رو مخ

۱- همونطور که میدونید یکی از راه‌های افزایش امنیت وردپرس، رمزگذاری روی فولدر wp-admin هست. من هم این کار رو انجام دادم ولی چند مشکل:

وقتی روی این فولدر پسورد میذاریم دیگه یوزرها نمیتونن توی سایت لاگین کنن تا اون پسورد رو نداشته باشن. من میخوام سایتم کاربر بپذیره ولی این مشکل اذیت میکنه. از طرفی اگر پسورد رو حذف کنم، امنیت ضعیف میشه.
در رابطه با همین موضوع، تغییر آدرس صفحه‌ی لاگین رو متوجه نمیشم. اگر من آدرس wp-login رو جهت افزایش امنیت به آدرس دلخواهی تغییر بدم، آخرش وقتی کاربر میخواد لاگین کنه یا رمزش رو عوض کنه، هدایت میشه به این صفحه و باز لو میره آدرس جدید و امنیت میاد پایین.
در کل میخوام آدرس صفحه‌ی ادمین عوض بشه، یوزر بتونه لاگین کنه بدون اینکه از اون آدرس اطلاعی داشته باشه و همچنین به داشبورد سایت دسترسی نداشته باشه و فقط دسترسی تغییر رمز (باز هم بدون دسترسی به داشبورد و آدرس جدید wp-login) یا ایمیل و آواتارش رو داشته باشه.

۲- یه مشکل دیگه اینه که مثلا من افزونه‌ای رو نصب میکنم ولی به دلیل اینکه فایل‌های Stylesheet و Javaی اون توی قالب سفارشیم به طور خودکار اضافه نمیشه، با قرار دادن shortcode افزونه، فقط یه تصویر کلی بدون استایل و کارکردی ازش نمایش داده میشه. مثلا افزونه‌ی رای دهی به مطالب. که فقط چندتا ستاره میاره و هیچ عملی انجام نمیده. در این حالت، وقتی فایل‌های stylesheet و javascript افزونه رو به صورت دستی در قالب include میکنم کار میکنه. اینو باید چکار کنم که به قالب بفهمونم هر افزونه‌ای روی قالب نمایش داده میشه، پیش نیازهاش هم همراه باهاش Load بشه؟ آخه مثلا توی قالب دیفالت وردپرس (مثلا قالب 2015) خیلی قشنگ اون افزونه نماش داده میشه و کار میکنه

۳- یه فانکشنی هست که مثلا مثل get_header() که هدر سایت رو به index اضافه میکنه، content اصلی یا محتوای سایت رو به index اضافه میکنه و محتوا رو میشه توی یه فایل جداگونه ذخیره کرد و فقط این فانکشن رو توی index زد که شلوغ نشه. فانکشنش رو با نام فایل اگه بهم بگید ممنون میشم

فعلا همینا خیلی داره اذیت میکنه و مشکل دیگه‌ای پیدا نکردم. اگر راهنمایی‌ای از دستتون بر میاد یا انجمن یا فرد حرفه‌ای میشناسید که بتونه سریع و کامل تو این زمینه به من کمک کنه ممنون میشم معرفی کنید.

پیشاپیش تشکر

0  تشکر
پست 1 تا 1 (از مجموع 1 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .