چطور طول قالب رو وابسته به ستون ها کنیم ؟

این تاپیک 9 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  لقمان آوند ،‏ 4 سال پیش .

این تاپیک تاکنون 1074 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 18 نوامبر 2012     12:12 ق.ظ #


ats

Subscriber
18 پست17 تاپیک

سلام

دوستان من یه قالب طراحی و کدنویسی کردم ولی به مشکل خیلی بزرگی بر خوردم

 

اونم اینه که قالب تا جایی بلند میشه که بلوک های وسط باشن و با تمام شدن آنها قالب تموم میشه و فوتر میاد وبلوک های چپ و راست میرن پایین تر از فوتر و قالب خیلی بد میشه

میخواستم بپرسم که چطوری میشه قالب تا جایی کش بیاد که ستون ها و بلوکهای چپ و راست بیان بالای فوتر قرار بگیرن؟

یعنی فوتر به ستوها وابسته باشه نه بلوک وسط!!

 

چیکار کنم؟

اینم یه عکس واسه بهتر درک کردن چیزی که گفتم

http://upcity.ir/images/89245051495523779214.jpg

5  تشکر
یکشنبه ، 18 نوامبر 2012     3:33 ق.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

سلام. اینطوری نمیشه راهنمایی کرد باید کدی که نوشتین رو ببنم

لطفا قالبتون رو آپلود رو کنید و لینکشو بدین.

1  تشکر
یکشنبه ، 18 نوامبر 2012     2:55 ب.ظ #


ats

Subscriber
18 پست17 تاپیک

آقا سجاد قالبو پ خ کردم لطفا مشکلشو به من بگید

خیلی ممنون
یاعلی

1  تشکر
یکشنبه ، 18 نوامبر 2012     7:29 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

باشه الان میرم ببینم

1  تشکر
یکشنبه ، 18 نوامبر 2012     11:39 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

سلام. شما به صورت درست از خاصیت float استفاده نکردین برای از بین بردن تاثیر این خاصیت بر روی فوتر سایت این تکه کد رو به قسمت کدهای فوتر (Footer#) در فایل style قالبتون اضافه کنید.

clear: both;

3  تشکر
دوشنبه ، 19 نوامبر 2012     3:31 ب.ظ #


ats

Subscriber
18 پست17 تاپیک

یه مشکل دیگه اینکه عکسها لود نمیشن

حتی عکسهایی که با کد <img> داخل قالب گذاشته میشن

 

مشکل از کجاست؟

0  تشکر
دوشنبه ، 19 نوامبر 2012     11:14 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

مطمئنید که درست تصاویر رو آدرس دهی کردین؟؟

اگه از تگ img استفاده کردین آدرس رو به صورت کامل بنویسید نه به صورت نسبی:

به طور مثال اگه تصویر img1.png توی پوشه images قرار داره از این کد استفاده کنید:

<img src='http://www.YourUrl.com/images/img1.png />

-------

به این صورت مقدار دهی نکنید :

<img src='images/img1.png />

0  تشکر
سه شنبه ، 20 نوامبر 2012     12:16 ق.ظ #


ats

Subscriber
18 پست17 تاپیک

دیگه اینقدر درکم پایین نیست

من ادرسشونو با http میذارم ولی بازم لود نمیشن

0  تشکر
سه شنبه ، 20 نوامبر 2012     12:24 ق.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

[quote=7121]دیگه اینقدر درکم پایین نیست[/quote]

 سوء تفاهم نشه من همچین منظوری نداشتم فقط گفتم شاید به اشتباه همچین کاری کردین ... 😐
لطفا آدرس وبساییتون رو بدین تا چِکِش کنم
1  تشکر
سه شنبه ، 20 نوامبر 2012     7:08 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

آقا ، رفع این مشکل سادست .

قبل از فوتر خودت این تگ رو قرار بده .
<div style="clear:both"></div>
این تگ دیگه اجازه نمیده که فوترت بیاد بالا .

2  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 10 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .