ایجاد صفحه خطای 404 دلخواه برای سایت

این تاپیک 7 پاسخ و 8 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  محمد اسفندیاری ،‏ 2 سال و 6 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 4757 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 18 فوریه 2013     11:12 ق.ظ #


ats

Subscriber
18 پست17 تاپیک

میخواستم بدونم چطوری میشه وقتی کاربری مثلا به این آدرس رفت http://pcvt.ir/gif/ به جای اینکه محتویاتش نمایش داده بشه مثل این صفحه http://dl.asandownload.com/software/ کلمه Forbidden  نمایش داده بشه

هر کی بلده لطفا دریغ نکنه

ممنون

یاعلی

0  تشکر
دوشنبه ، 18 فوریه 2013     12:08 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

باید از فایل .htaccess استفاده کنی . یه فایل با ایننام احتمالا توی ایندکس فایل های هاستت هست . اونو باز کن و خط زیر رو به اولش اضافه کن :

ErrorDocument 404 /my404.html
بعد یه فایل ارور دلخواه با نام my404.html ایجاد کن و در ایندکس فایل های هاستت آپلود کن .

8  تشکر
سه شنبه ، 19 فوریه 2013     2:08 ب.ظ #


+amirali

Subscriber
200 پست28 تاپیک

مهندس سلام

من یه چیزی شبیه همین میخواستم

چجوری میشه جلوی ورود افراد به یه سایت رو گرفتم

میخوام کاربر فقط از ادرس شماره یک بتونه وارد ادرس شماره دو بشه یعنی اگر خود کاربر ادرس شماره دو رو داخل ادرس بار نوشت با ارور مواجه بشه...

ممنون میشم جوابمو بدی

در حد مبتدی و راحت برام توضیح بده

منتظرم

0  تشکر
چهار شنبه ، 4 سپتامبر 2013     1:18 ب.ظ #


معراج

Subscriber
29 پست5 تاپیک

برای سایت هایی که از websitepanel استفاده میکنن و به جای htaccess فایل web.config دارن چی کار کنیم.؟

0  تشکر
جمعه ، 13 دسامبر 2013     12:32 ق.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

[quote=9518]مهندس سلام من یه چیزی شبیه همین میخواستم چجوری میشه جلوی ورود افراد به یه سایت رو گرفتم میخوام کاربر فقط از ادرس شماره یک بتونه وارد ادرس شماره دو بشه یعنی اگر خود کاربر ادرس شماره دو رو داخل ادرس بار نوشت با ارور مواجه بشه... ممنون میشم جوابمو بدی در حد مبتدی و راحت برام توضیح بده منتظرم [/quote]

به نظر من: شما توی صفحه ی لاگین یه button برای ورود داریم بااین فرض که آیدی این login  باشه :

زمانیکه لاگین انجام میشه بعد هدر میشه توی یه صفحه ی دیگه شما توی این صفحه login و با متد get بگیرید بعد کد بنویسید که اگه لاگین انجام نشد یعنی خطایی بود error بده اگه نه (elseif) هیچ کاری انجام نده یعنی خالی بذاری و آخرین اینکه (else)برگردونه به صفحه ی لاگین و به این هدر دستی آدرس بدید اینطوری header('location:login.php?login=first'); بعد توی صفحه ی لاگین اول بنویسید :

if(isset($_GET['login'])=="first"){
echo "<h1 align=\"center\"><span class='orange'>Login First !</span></h1>";
}

 

2  تشکر
سه شنبه ، 21 ژانویه 2014     7:35 ب.ظ #


reza____ebliser

Subscriber
568 پست67 تاپیک

منم همین مشکل رو دارم که فقط از این صفحه بشه وارد صفحه دوم شد ، ولی با این تفاوت که صفحه اول دست بنده نیست و نمیتونم چیزی بهش اضافه کنم

تمکانش هست یه کدی نوشت که فقط مثلا وقتی از test.com/* وارد بشن صفحه باز بشه و در غیر اینصورت صفحه 404 باز بشه و البته کد فقط در صفحه مقصد باید گذاشته بشه

 

2  تشکر
یکشنبه ، 1 ژوئن 2014     4:16 ب.ظ #


داوود باقری فارسی

Subscriber
17 پست21 تاپیک

سلام دوستان.من میخوام روی لوکال هاست این کار رو بکنم ولی جواب نمیده!اگر میشه راهنمایی کنید...

مرسی

0  تشکر
یکشنبه ، 1 ژوئن 2014     6:26 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

دوست عزیز میتونی با استفاده از کد زیر کاربرو به هر صفحه ای دوس داشتین هدایت کنین :

امیدوارم به دردتون بخوره ......یا علی

2  تشکر
پست 1 تا 8 (از مجموع 8 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .