ویژوال سی شارپ

این تاپیک 4 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  کیوان علی محمدی ،‏ 3 سال و 9 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1496 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 6 فوریه 2013     10:12 ق.ظ #


zina

Subscriber
11 پست5 تاپیک

سلام ببخشید من یه برنامه راجع به کتابخانه الکترونیکی دارم ولی میزان بدهی اونو توی دیتابیس نشون نمی ده یعنی اصلا مقداری نداره با وجود اینکه محاسبه هم شده می شه بهم کمک کنید. ممنونم

SqlConnection scon = new SqlConnection();
Properties.Settings set = new Properties.Settings();
scon.ConnectionString = set.ketabkhanehConnectionString;
SqlCommand scom = new SqlCommand();
scom.Connection = scon;
scom.CommandText = "select * from ketab where due=" + textBox1.Text;
SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter();
sda.SelectCommand = scom;
DataTable dt = new DataTable();
scon.Open();
sda.Fill(dt);
string[] tarikh = dt.Rows[0].ItemArray[8].ToString().Split('/');
string[] tarikh1 = textBox2.Text.Split('/');
int delay = (int.Parse(tarikh1[0]) - int.Parse(tarikh[0])) * 365;
delay += (int.Parse(tarikh1[1]) - int.Parse(tarikh[1])) * 30;
delay += (int.Parse(tarikh1[2]) - int.Parse(tarikh[2]));
scom.CommandText = "Update karbar set bedehkari=bedehkari + " + (delay * 100).ToString() + " where id=" + dt.Rows[0].ItemArray[9].ToString();
sda.UpdateCommand = scom;
sda.UpdateCommand.ExecuteNonQuery();
scom.CommandText = "Update ketab set id=NULL, tarikheamanat=NULL , vaziateamanat=0 where due=" + textBox1.Text;
sda.UpdateCommand = scom;
sda.UpdateCommand.ExecuteNonQuery();
MessageBox.Show("اطلاعات ثبت گردید ");
scom.CommandText = "select karbar.bedehkari from karbar join ketab on karbar.id=ketab.id where due=" + textBox1.Text;
sda.SelectCommand=scom;
sda.Fill(dt);
dataGridView1.DataSource = dt;
if (dt.Rows.Count > 0)
{
MessageBox.Show(" بدهکاری کاربر = " + dt.Rows[0].ItemArray[10].ToString() + "ریال می باشد ");

}

0  تشکر
شنبه ، 16 فوریه 2013     8:41 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام کدی که نوشتی برای من خیلی واضح نیست،پیشنهاد میکنم اصلا به این شکل کد ننویسی،ولی خوب با توجه به اینکه خودت میگی اصلا تو دیتابیس مقدار نداره پس حتما تو UPDATE کد SQL یه مشکلی هست.

0  تشکر
شنبه ، 16 فوریه 2013     8:43 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

توکد نویسی SQL  هم اگه از String.Format استفاده کنی خیلی بهتره.

2  تشکر
شنبه ، 16 فوریه 2013     2:14 ب.ظ #


zina

Subscriber
11 پست5 تاپیک

سلام آقای محمدی متشکرم از پاسختون ببخشید که سوالمو واضح مطرح نکردم. منظور سوالم توی نمایش میزان بدهکاری بود. من دیتابیسمو از طریق دیتابیس داخل خود ویژوال سی شارپ استفاده کردم (یعنی از طریق اسکیوال نیست) البته مشکلش حل شد. متشکرم

0  تشکر
دوشنبه ، 18 فوریه 2013     10:31 ق.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام، خوب الحمدالله که حل شد،ولی پیشنهاد میکنم حتما برای برنامه نویسی ویندوز از معماری 3 لایه استفاده کنید،اونطوری کارتون خیلی راحت تر میشه و عیب یابی برنامه هم خیلی آسون تره  و اینکه می تونید از کدهایی که قبلا نوشتید برای برنامه های بعدی هم استفاده کنید.موفق باشید

1  تشکر
پست 1 تا 5 (از مجموع 5 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .