وسط چین کردن باکس

این تاپیک 3 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  سعید ،‏ 9 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 333 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 6 مارس 2016     8:47 ب.ظ #


Seyedali Zia

Subscriber
9 پست7 تاپیک

من برای وسط چین کردن یک دایو ساده از هر روشی استفاده کردم موثر نبود. مگه این کد برای وسط چین کردن نیست:

margin:0 auto;

یه سوال دیگه ای هم داشتم فرق margin-top با top یا ویژگی های مشابه چی هست؟

0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
یکشنبه ، 6 مارس 2016     10:01 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

سلام میخواید باکس در وسط قرار بگیره یا متن داخلش وسط چین باشه ؟

0  تشکر
یکشنبه ، 6 مارس 2016     10:23 ب.ظ #


Seyedali Zia

Subscriber
9 پست7 تاپیک

سلام نه کل باکس میخوام وسط چین بشه

0  تشکر
دوشنبه ، 7 مارس 2016     8:21 ق.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


سعید

Subscriber
1 پست0 تاپیک

سلام برای استفاده از باید width عنصر رو مشخص کنید و یا میتونید display عنصر رو table قرار بدید و بعد از margin:0 auto استفاده کنید تا عنصر به اندازه محتواش فضا اشغال کنه و وسط چین هم بشه.

ویژگی top زمانی استفاده می شود که position یک عنصر رو تغییر بدیم و بدون position عملا کاربردی نداره ولی margin-top رو بدون تعیین position هم میتونیم استفاده کنیم.ضمن اینکه margin-top تو شرایط عادی(منظورم از شرایط عادی اینه display عناصر رو تغییر ندیم یا از float استفاده نکنیم) از عنصر والدش فاصله نمیگیره بلکه از همزادش فاصله میگیره در حالی که top کاملا متفاوته وقتی position یک عنصر رو تغییر میدیم و بعد مقدار top رو براش تعیین میکنیم در واقع عنصر نگا میکنه ایا برای والد یا اجدادش خاصیت position تعیین شده یا نه و فاصله top رو به نسبت همون والد که خاصیت position برای آن ست شده تعیین میکنه و اگر هیچ کدوم از والداش خاصیت position براشون ست نشده باشه این فاصله را از لبه های صفحه(view port) اعمال میکنه.

2  تشکر
پست 1 تا 4 (از مجموع 4 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .