نمایش یک مقدار ثابت در value تکست فیلد

این تاپیک 10 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  shima arabi ،‏ 9 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 446 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 7 مارس 2016     10:42 ب.ظ #


shima arabi

Subscriber
99 پست29 تاپیک

سلام یه تکست فیلد یوزرنیم دارم که مقدار فیلد ولیوش مقداریه که کاربر وارد میکنه اما همیشه یه مقدار ثابت رو که یه نام کاربری است که قبلا توش وارد شده رو نمایش میده

اینم کدش:

<input name="username" type="text" class="text_border" id="username" size="10" value="<?php echo @$_POST['username']?>" onblur="return checkChar(document.getElementById('username').value);"/>

 

0  تشکر
سه شنبه ، 8 مارس 2016     12:33 ق.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

دوست عزیز خوب مشکل کد چیه الان

2  تشکر
سه شنبه ، 8 مارس 2016     4:16 ق.ظ #


hamed_z2001

Subscriber
156 پست51 تاپیک

شما اومدی به خاصیت مقدار فیلد یک مقدار ثابت دادی و همش همون یوزرنیم رو چاپ میکنه,مقدار value رو منظورمه.

نمیدونم علت اینکارت چیه ... شاید میخاستی از متن شبح یا همون placeholder استفاده کنی ... یا شایدم منظورت اینه که داینامیک نیست و در هرصورت مقداری که برای نمایش داخل این فرم ارسال میشه ثابته و داینامیک نیست که در این صورت مشکل از اینجا نیست ,باید جایی که از متد پست استفاده کردی دنبال مشکل بگردی ...

1  تشکر
سه شنبه ، 8 مارس 2016     7:34 ق.ظ #


shima arabi

Subscriber
99 پست29 تاپیک

خوب نکته همینه که کد مشکلی نداره یعنی هربار که کاربر یوزرنیمی وارد میکنه طبق کد همون داده جدید به عنوان ولیو ذخیره میشه اما من هربار که صفحه رو باز میکنم بطور پیش فرض یوزر نیم asma در تکست فیلد نشون داده میشه. عکس رو میذارم تا متوجه منظورم بشید. جالب اینه که این یوزرنیم از پایگاه حذف شده.

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
سه شنبه ، 8 مارس 2016     7:40 ق.ظ #


shima arabi

Subscriber
99 پست29 تاپیک

حامدخان پارامتر ولیو از متد پست همین فیلد داره مقدار میگیره که هربار با وارد کردن یوزر جدید عوض میشه چرا شما فکر می کنید ولیو ثابته؟

هر کاربری که بخاد وارد بشه باید اول یوزر asma رو پاک کنه و بعد یوزر خودش رو وارد کنه. من نمیدونم این یوزر کجا و چگونه توی این فیلد نمایش داده میشه

1  تشکر
سه شنبه ، 8 مارس 2016     9:09 ق.ظ #


Sajjad Sohrabi

Subscriber
118 پست8 تاپیک

سلام دوسته من

مرورگر ها این خاصیت رو دارن یوسر نیم و پسوورد رو ذخیره میکنن

این تو مرورگر شما اینجوریه و تو مرورگرای دیگه امتحان کنید مطمعنا اینجوری نیست و این یوسر نیم و پسووردی که منظورتونه توش نمایش داده نمیشه

یا  سورس رو پیوست کنید بررسی بشه

 

2  تشکر
سه شنبه ، 8 مارس 2016     9:25 ق.ظ #


shima arabi

Subscriber
99 پست29 تاپیک

همونطور که گفتید تو ie امتحان کردم این مشکل وجود نداشت اما سایت تو ie ویو خوبی نداره و من میخام برای کسی اجرا کنم. مرورگرم فایرفاکسه، راهی هست که این اطلاعات از تو مرورگر پاک بشه.

0  تشکر
سه شنبه ، 8 مارس 2016     10:53 ق.ظ #


hamed_z2001

Subscriber
156 پست51 تاپیک

بله شیما خانوم  ... با صحبت آقا سهراب کاملا موافقم ... اون چیزی که شما میبینید history و قسمت  dataی مرورگره که نشون میده,شما اگه history مرورگرو خالی کنید نمیبینید ... تو اکسپلورر خوهم چون دفعه اول بوده نمیموند ...اما بهم ریختگی سایت توی ie, شما اگه طراح,سایت باشید حتما میدونید کهie مشکل طراحاست,حتما از css3 استفاده کردید و اکسپلورر با این خاصیت هماهنگ نکردین ...

موفق باشید

1  تشکر
سه شنبه ، 8 مارس 2016     12:34 ب.ظ #


Sajjad Sohrabi

Subscriber
118 پست8 تاپیک

به نظرم بهتره با یه فریم ورک css کار کنید و همیشه مطمعن باشید که تو  ie  نمایش داده میشه البته منظورم طرح کلی قالب بود

یه سری نکات هست که تو طراحی رعایت بشه هم تو فایر فاکس  بدرستی نمایش داده میشه هم تو ie  البته بیشتر مواقع

درضمن خودتونو محدود نکنید به ie که فکر نمیکنم دیگه کسی با  ie  کار کنه

2  تشکر
سه شنبه ، 8 مارس 2016     12:50 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

دوست عزیز از فریمورک بوت استرپ استفاده کن چون از تمام مرورگر ها پشتیبانی میکنه

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 11 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .