نمایش پیغام مقابل هر فیلد

این تاپیک 6 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  lili ،‏ 3 سال و 5 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1245 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 29 ژوئن 2013     3:53 ب.ظ #


keramatfar

Subscriber
20 پست7 تاپیک

سلام. خسته نباشید. من یک کدثبت نام نوشتم.می خوام که اگر کاربر هر فیلدی را خالی گذاشت پیغام جداگانه نشان دهد. در واقع کدی که من نوشتم پیغام کلی می دهد که انرا با رنگ ابی نشان دادم و مشکلی ندارد و پیغامی که جداگانه گذاشتم با رنگ قرمز نشان دادم  ولی ارور می دهد.

ممنون

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
شنبه ، 29 ژوئن 2013     11:59 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

فکر کنم قسمت های خالی که میخوایید پیغام بده اینطوری باید بنویسید :

1  تشکر
یکشنبه ، 30 ژوئن 2013     12:21 ب.ظ #


keramatfar

Subscriber
20 پست7 تاپیک

[quote=12324]فکر کنم قسمت های خالی که میخوایید پیغام بده اینطوری باید بنویسید :
if($_POST['']=='' || $_POST['']==null).....
[/quote]

 

سلام مرسی از کمکتون ولی حل نشد.همون خطایی که قبلا داشتمو میده (میگه تعریف نشدن فلان فیلد).براتون تصویر خطارو می فرستم.بعدش من می خوام برای هر فیلد جداگانه پیغام دهد.اگر نام وارد نکرد بگه نام را وارد کنید اگر ایمیل را صحیح وارد نکرد پیغام بده که ایمیل را در ست وارد کنید.کد خودم هم پیغام میده هم ارور. میخوام که ارور را نشون نده.

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
یکشنبه ، 30 ژوئن 2013     8:57 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

حالا حتما میخوایید که این چک کردن با php  باشه ؟ با جاوااسکریپت هم میتونید این کار و بکنید که اگه خالی بود پیغام خطا بده و یا اینکه اگه رمزها با هم یکسان نبود پیغام بده بعد اگه با جاوااسکریپت این کار و بکنید بعد از اینکه روی یه تکست فیلد کلیک کردید و خالی گذاشتید و به تکست فیلد بعدی رفتید پیغامی که میخوایید و میده مثلا فیلدهای ستاره دار و حتما پر کنید اگه خواستید من خودم با جاوااسکریپت این کارو کردم کدش و بگید که بهتون بدم این و با کدهایی که دادید و بیشتر نگاه کنم ببینم میتونم کمک کنم یا نه

1  تشکر
یکشنبه ، 30 ژوئن 2013     9:08 ب.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

ببینید من پیشنهاد میکنم که پیغام های خطا و با جاوااسکریپت انجام بدید بعد فقط با php اینا و به دیتابیس منتقل کنید یه نمونه کد میذارم فقط متناسب با نیاز خودتون تغییرش بدید و یادتون باشه که اسم id هایی که توی کد ها وجود داره و با توجه به اسم تکست فیلدهاتون تغییر بدید.این کد جاوااسکریپت :

اینم خود فرم :

1  تشکر
یکشنبه ، 30 ژوئن 2013     11:21 ب.ظ #


keramatfar

Subscriber
20 پست7 تاپیک

[quote=12344]ببینید من پیشنهاد میکنم که پیغام های خطا و با جاوااسکریپت انجام بدید بعد فقط با php اینا و به دیتابیس منتقل کنید یه نمونه کد میذارم فقط متناسب با نیاز خودتون تغییرش بدید و یادتون باشه که اسم id هایی که توی کد ها وجود داره و با توجه به اسم تکست فیلدهاتون تغییر بدید.این کد جاوااسکریپت :
<script type="text/javascript" language="javascript"> function CheckName(){ var a=document.forms["regform"]["name"].value; if(a==null || a== ""){ document.getElementById("efn").innerHTML='<img src="../image/error.png"/>' + 'لطفا فيلد را پر کنيد'; } else{ document.getElementById("efn").innerHTML='<img src="../image/tick.png"/>'; } } function CheckLlastname(){ var b=document.forms["regform"]["lastname"].value; if(b==null || b==""){ document.getElementById("ln").innerHTML='<img src="../image/error.png"/>' + 'لطفا فيلد را پر کنيد'; } else{ document.getElementById("ln").innerHTML='<img src="../image/tick.png"/>'; } } function CheckLemail(){ var str=document.getElementById("email").value; var reg=/^([A-Za-z0-9_\-\.])+\@([A-Za-z0-9_\-\.])+\.([A-Za-z]{2,4})$/; if(reg.test(str)==false){ document.getElementById("em").innerHTML='<img src="../image/error.png"/>' + 'aa@yahoo.com !'; } else{ document.getElementById("em").innerHTML='<img src="../image/tick.png"/>'; } } function CheckLgender(){ var c=document.forms["regform"]["gender"].value; document.getElementById("ge").innerHTML='<img src="../image/tick.png"/>'; } function CheckLcity(){ var d=document.forms["regform"]["city"].value; document.getElementById("ci").innerHTML='<img src="../image/tick.png"/>'; } function Checkage(){ var e=document.forms["regform"]["age"].value; document.getElementById("ag").innerHTML='<img src="../image/tick.png"/>'; } function Checkpass(){ var f=document.forms["regform"]["password"].value; if(f.length>10){ document.getElementById("pas").innerHTML='<img src="../image/error.png"/>' + 'مجاز به وارد کردن بيش از 10 کاراکتر نيستيد'; } else if(f==null || f==""){ document.getElementById("pas").innerHTML='<img src="../image/error.png"/>' + 'لطفا فيلد را پر کنيد'; } else{ document.getElementById("pas").innerHTML='<img src="../image/tick.png"/>'; } } function Checkhas(){ var g=document.forms["regform"]["noneha"].value; var f=document.forms["regform"]["password"].value; if(g.length>10){ document.getElementById("ha").innerHTML='<img src="../image/error.png"/>' + 'مجاز به وارد کردن بيش از 10 کاراکتر نيستيد'; } else if(g!=f){ document.getElementById("ha").innerHTML='<img src="../image/error.png"/>' + 'مقادير وارد شده يکسان نيستند'; } else if(g==null || g==""){ document.getElementById("ha").innerHTML='<img src="../image/error.png"/>' + 'لطفا فيلد را پر کنيد'; } else{ document.getElementById("ha").innerHTML='<img src="../image/tick.png"/>'; } } function Checkfile(){ var e=document.forms["regform"]["file"].value; document.getElementById("fi").innerHTML='<img src="../image/tick.png"/>'; } </script>
اینم خود فرم :
<form name="regform" id="regform" enctype="multipart/form-data" action="register.php" method="post"> <img src="../image/register.png" alt="register" width="120" height="100" hspace="25" /> <h2> عضويت در سايت</h2> <p>کاربر گرامي پرکردن تمامي فيلدها براي ثبت نام اجباري است</p> <div id="lbl"> نام : </div> <div id="tf"> <input type="text" id="name" name="name" onblur="CheckName();" /> </div> <div id="efn"> &nbsp; </div> <div id="lbl"> نام خانوادگي : </div> <div id="tf"> <input type="text" name="lastname" id="lastname" onblur="CheckLlastname();" /> </div> <div id="ln"> &nbsp; </div> <div id="lbl"> ايميل : </div> <div id="tf"> <input type="text" name="email" id="email" onblur="CheckLemail();" /> </div> <div id="em"> &nbsp; </div> <div id="lbl"> جنسيت : </div> <div id="tf"> <select name="gender" id="gender" onblur="CheckLgender();"> <option value="1">مرد</option> <option value="2"> زن</option> </select> </div> <div id="ge"> &nbsp; </div> <div id="lbl"> شهر : </div> <div id="tf"> <select name="city" id="city" onblur="CheckLcity();"> <option value="1">تهران</option> <option value="2">شيراز</option> <option value="3">اصفهان</option> <option value="4">کرمانشاه</option> <option value="5">تبريز</option> <option value="6">يزد</option> <option value="7">کرمان</option> <option value="8">بوشهر</option> <option value="9">کيش</option> <option value="10">مازندران</option> </select> </div> <div id="ci"> &nbsp; </div> <div id="lbl"> سن : </div> <div id="tf"> <select name="age" id="age" onblur="Checkage();"> <?php for($i=20 ; $i<=50 ; $i++){ echo "<option>". $i ."</option>"; } ?> </select> </div> <div id="ag"> &nbsp; </div> <div id="lbl"> رمز عبور : </div> <div id="tf"> <input type="password" name="password" id="password" onblur="Checkpass();" /> </div> <div id="pas"> &nbsp; </div> <div id="lbl"> تکرار رمز عبور : </div> <div id="tf"> <input type="password" name="noneha" id="noneha" onblur="Checkhas();" /> </div> <div id="ha"> &nbsp; </div> <div id="lbl"> تصوير : </div> <div id="tf"> <input type="file" name="file" id="file" size="10" onblur="Checkfile();" /> </div> <div id="fi"> &nbsp; </div> <div id="bott"> <input type="submit" value=" ثبت نام " id="btn" name="btn" /> </div> </form> </div>
[/quote]

خیلی خیلی لطف کردید ممنون حتما استفاده می کنم تازه ی چیز جدید هم یاد گرفتم.بازم اگه php هم متوجه شدید ممنون میشم بهم بگید.

بازم ممنون

0  تشکر
دوشنبه ، 1 جولای 2013     12:16 ق.ظ #


lili

Subscriber
184 پست38 تاپیک

خواهش میکنم چشم

2  تشکر
پست 1 تا 7 (از مجموع 7 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .