نمایش اطلاعات یوزر ها در PHP

این تاپیک 6 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  Salman Taghooni ،‏ 2 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 624 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 5 جولای 2014     6:02 ق.ظ #


Salman Taghooni

Subscriber
10 پست10 تاپیک

با سلام و درود فراوان

اول بگم که از آقای مهشاد کلانتری عزیز و البته آقای حامد موحدی که در تایپیک قبل منو راهنمایی کردن کمال تشکر را دارم و تونستم خیلی چیزا ازشون یاد بگیرم

خواستم اینو در تایپیک قبل بگم که با انتخاب بهترین پاسخ بسته شد و نتونستم کمال تشکر رو از این آقایان کنم

من الان دو سوال دارم که اگه راهنماییم کنید بسیار بسیار ممنون میشم

ببینید من دو جدول دارم

user,student

در جدول student دو فیلد به id و name دارم که ایدی اتوماتیک اضافه میشه

و در جدول user یک ادمین و تعدادی یوزر با رابطه بین دو جدول

خب ادمین و یوزرها از یک فرم اطلاعات رو به جدول student ارسال میکنن

سوال من؟

از چه کدی استفاده کنم که توی صفحه پی اچ پی نشان داده بده اطلاعات ثبت شده در جدول student توسط کدامیک از کاربران وارد شده؟ ادمین هم جز کاربر ها میباشد

2.میخواهم در بخش مدیریت بعضی صفحات فقط توسط ادمین قابل دسترسی باشد

از چه کدی استفاده کنم؟

با تشکر و ارزوی سلامتی و موفقیت

 

0  تشکر
:: این تاپیک، پاسخ تائیدشده دارد : مشاهده پاسخ تائید شده توسط سوال کننده
شنبه ، 5 جولای 2014     7:58 ق.ظ #


Salman Taghooni

Subscriber
10 پست10 تاپیک

[quote=28470]با سلام و درود فراوان اول بگم که از آقای مهشاد کلانتری عزیز و البته آقای حامد موحدی که در تایپیک قبل منو راهنمایی کردن کمال تشکر را دارم و تونستم خیلی چیزا ازشون یاد بگیرم خواستم اینو در تایپیک قبل بگم که با انتخاب بهترین پاسخ بسته شد و نتونستم کمال تشکر رو از این آقایان کنم من الان دو سوال دارم که اگه راهنماییم کنید بسیار بسیار ممنون میشم ببینید من دو جدول دارم user,student در جدول student دو فیلد به id و name دارم که ایدی اتوماتیک اضافه میشه و در جدول user یک ادمین و تعدادی یوزر با رابطه بین دو جدول خب ادمین و یوزرها از یک فرم اطلاعات رو به جدول student ارسال میکنن سوال من؟ از چه کدی استفاده کنم که توی صفحه پی اچ پی نشان داده بده اطلاعات ثبت شده در جدول student توسط کدامیک از کاربران وارد شده؟ ادمین هم جز کاربر ها میباشد 2.میخواهم در بخش مدیریت بعضی صفحات فقط توسط ادمین قابل دسترسی باشد از چه کدی استفاده کنم؟ با تشکر و ارزوی سلامتی و موفقیت [/quote]

 

یک سوال دیگم دارم که چطور اطلاعاتی که یک یوزر وارد جدول استیودنت میکند فقط به همان کاربر نمایش داده شود

0  تشکر
شنبه ، 5 جولای 2014     9:50 ق.ظ #


حامد مودی

Subscriber
VIP
147 پست40 تاپیک

سلام دوست عزیز

اینطور که من متوجه شدم سیستم مدیریت محتوات دست سازه!!

جدول user موردی نداره یه شناسه برا کاربر میخواد و یه نام کاربری و وپسورد و هرچی خواسته باشی. ولی جدول student درسته یه id داره که شماره انداز خودکاره ولی مربوط به دانش آموزه نه کسی که اونو ثبت کرده. برای این کار باید یه فیلد دیگه تعریف بکنی مثلا author و یا uid یا هر اسمی و بعد در زمان ثبت فرم آی دی ثبت کننده رو درونش وارد کنی. اینطوری مشخصه کدون کاربر این مطلب رو ارسال کرده و یعد از طریق پیوند طبیعی یا INNER JOIN همزمان مطلب و اسم نویسنده رو میتونی در بیاری.

سوال دومت بهتره یه تابع تعریف بکنی مثلا is_admin تا شناسه کاربر فعلی رو تو دیتابیس برسی کنه که ببینه آیا این شناسه متعلق به مدیر هست یا نه. اگه هست true و اگه نیست falseرو برگردونه و بعد تو صفحات یه جمله شرطی بنویسی که اگه مدیره نشون بده اگه ن نشون نده.

سوال آخرت هم اینطوریه که وقتی مطالب رو از دیتابیس فراخونی میکنی یه شرط هم بذار بگو مطالب رو انتخاب کن جایی که شناسه نویسنده فلان شناسه باشه.(WHERE)

والا من فقط تئوری رو گفتم امیدوارم متوجه شده باشی...

0  تشکر
یکشنبه ، 6 جولای 2014     5:02 ق.ظ #


Salman Taghooni

Subscriber
10 پست10 تاپیک

[quote=28472]سلام دوست عزیز اینطور که من متوجه شدم سیستم مدیریت محتوات دست سازه!! جدول user موردی نداره یه شناسه برا کاربر میخواد و یه نام کاربری و وپسورد و هرچی خواسته باشی. ولی جدول student درسته یه id داره که شماره انداز خودکاره ولی مربوط به دانش آموزه نه کسی که اونو ثبت کرده. برای این کار باید یه فیلد دیگه تعریف بکنی مثلا author و یا uid یا هر اسمی و بعد در زمان ثبت فرم آی دی ثبت کننده رو درونش وارد کنی. اینطوری مشخصه کدون کاربر این مطلب رو ارسال کرده و یعد از طریق پیوند طبیعی یا INNER JOIN همزمان مطلب و اسم نویسنده رو میتونی در بیاری. سوال دومت بهتره یه تابع تعریف بکنی مثلا is_admin تا شناسه کاربر فعلی رو تو دیتابیس برسی کنه که ببینه آیا این شناسه متعلق به مدیر هست یا نه. اگه هست true و اگه نیست falseرو برگردونه و بعد تو صفحات یه جمله شرطی بنویسی که اگه مدیره نشون بده اگه ن نشون نده. سوال آخرت هم اینطوریه که وقتی مطالب رو از دیتابیس فراخونی میکنی یه شرط هم بذار بگو مطالب رو انتخاب کن جایی که شناسه نویسنده فلان شناسه باشه.(WHERE) والا من فقط تئوری رو گفتم امیدوارم متوجه شده باشی... [/quote]

 

با سلام خدمت شما حامد خان عزیز

من با راهنمایی های شما همشو انجام دادم بجز یک مرحله!!

هرکار کردم نتونستم دسترسی کاربران رو درست کنم البته من همین الان دسترسی برای همه قعطه اما وقتی وارد میشه دیگه نمیتونم بین مدیر اصلی و بقیه دسترسی مشخص کنم

در بخش مدیریت چند صفحه هست که از بین مدیران فقط باید مدیر اصلی ببینه

حالا کارهایی که انجام دادم اما موفق نشدم رو توضیح میدم کمکم کنید

من اومدم یک شرط گذشتم که در فرم لاگین که اطلاعات به صفحه چک ارسال میشه اگه طرف با یوزر ادمین وارد شد بهش عدد یک و اگر با یوزر دیگری وارد شد عدد دو

if ($_POST['username']=="admin");
{
$p=1;
}

else{
2
}

که بعد بتونم تعریف کنم اگر یک بود بذار باشه اگه دو بود نذار

اما این شرط همیشه جوابش 1 بود......

 

کاری که شما گفتید هم هرکار کردم نشد

اگه لطف کنید با تکه کد راهنماییم کنید مدیونتونم

بسیار متشکرم از لطف شما به بنده

if ($_POST['username']=="admin");
{
$p=1;
}
}
echo $p;

0  تشکر
یکشنبه ، 6 جولای 2014     5:12 ق.ظ #


Salman Taghooni

Subscriber
10 پست10 تاپیک

کاری که شما گفتید هم هرکار کردم نشد
الان من در جدول یوزر
username
password
level
دارم که مقدار لوول 1 برای ادمین و دو برای کابران هست

حالا چطور بگم که وقتی کاربر یوزر و پسوردش چک میشه مقدار level هم در یک سیشن قرار بده؟؟؟؟؟؟؟؟

0  تشکر
یکشنبه ، 6 جولای 2014     7:04 ق.ظ # پاسخ تائید شده توسط سوال کننده


حامد مودی

Subscriber
VIP
147 پست40 تاپیک

سلام دوست عزیز

قبل از هر چیز اگه خواستی کدی رو تو انجمن ارسال کنی از code که در بالای سمت چپ ویرایگر تعبیه شده استفاده کن و کد رو بین شورتکد قرار بده. ممنون

و اما کد :

وقتی نام کاربری و گذرواژه رو برا بررسی ارسال میکنی میتونی همزمان سطح دسترسی اون کاربر رو هم داخل سشن ذخیره کنی تا در تمام صفحات در دسترس باشه. اگه نام کاربری یا گذرواژه اشتباه باشه سشنی هم تحت این عنوان ایجاد نمیشه. بعدش یه تابع مینویسیم که اگه سشن مورد نظر برابر با یک بود مقدار true و در یر اینصورت مقدار false رو برگردونه.

حالا با استفاده از این تابع که مقدار هم نمیخواد و خودت میتونی توسعه بدی میتونی سطح دسترسی رو بررسی کنی مثلا میگی اگه سطح دو باشه فلان چیز رو نشون بده و سطح سه و ...

من فقط نوشتن فرصت آزمایشش رو نداشتن امیدوارم اشتباه نباشه و خودت با منطق و توان خودت بتونی جوابتو بگیری

0  تشکر
پنجشنبه ، 10 جولای 2014     5:36 ب.ظ #


Salman Taghooni

Subscriber
10 پست10 تاپیک

دوست عزیزم آقای حامد موحدی گل از شما صمیمانه متشکرم عذر میخوام دیر سر زدم نتم قطع بود و الان تونستم با راهنمایی های شما مشکلاتمو حل کنم

بسیار خرسند و مفتخر میشم اگه پیشنهاد دوستی من و قبول کنید تا از وجود شما بیشتر بهرمند بشم و امیدوارم بتونم جبران کنم لطف شمارو و اینکه از شما خیلی چیزا یاد گرفتم و میگیرم

این راههای تماس با بنده هست

facebook

https://www.facebook.com/salman.taghooni

yahoo

ham_zaboon007

با ارزوی موفقیت و سلامتی برای خودتون و خانوادتون

0  تشکر
پست 1 تا 7 (از مجموع 7 پست)

این تاپیک پاسخ تائید شده دارد و بسته شده است .