نمایش اطلاعات موجود در بانک

این تاپیک 15 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  کیوان علی محمدی ،‏ 3 سال و 9 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1996 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 3 مارس 2013     12:05 ب.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

من میخوام یکسری اطلاعات  را با پاراگراف بندی خاصی وارد بانک کنم در phpوهمون جوری که متن را وادرکردم ازبانک بخونم ونمایش بدم.هرکاری میکنم نمیشه.همیشه متن را به صورت پشت سرهم نشون میده اصلا راحی برای این کار وجوددارد؟لطف کنید راهنماییم کنید.

0  تشکر
یکشنبه ، 3 مارس 2013     12:23 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

سلام دوست عزیز،فکر کنم مشکل شما با استفاده از ادیتور هایی مثل FCKEditor حل بشه.

این ویرایشگر ها متن ها رو با فرمت بندی دلخواه توی بانک ذخیره می کنن و به همون شکا نشون میدن.

0  تشکر
یکشنبه ، 3 مارس 2013     2:14 ب.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

من تا حالا با ادیتورها کار نکردم یه سرچی زدم ولی اکثرا متنی

که نوشته میشه را توی یه صفحه دیگه همایش میدن من میخوام

این اطلاعات را توی بانک ذخیره کنم ودر صورت نیاز اونا را توی سایتم نمایش بدم.باید چیکار کنم

0  تشکر
یکشنبه ، 3 مارس 2013     2:18 ب.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

یه چیزی مثل همین قسمت که برای نوشتن تاپیک قرار دادین با این امکان که این متن توی بانک ذخیره بشه و بعد هم بهمین صورت نمایش داده بشه .لطف کنید راهنماییم کنید.

0  تشکر
یکشنبه ، 3 مارس 2013     8:22 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

دوست عزیز فرق نمیکنه شما باید از ادیتور استفاده کنید،خواه اطلاعات رو توی یه صفحه نمایش بدید خواه اینکه فقط توی دیتابیس ذخیره بشه،هر چند اکثر حالات هم اطلاعات اول در دیتابیس ذخیره میشه و بعد نمایش داده میشه. از این لینک فکر کنم بتونی برای استفاده  از ادیتور FCK توی پروژه ت کمک بگیری.

0  تشکر
یکشنبه ، 3 مارس 2013     9:01 ب.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

میشه بیشتر راهنمایی کنید من تا حالا با هیچ ادیتوری کار نکردم

هرچقدر هم گشتم یه آموزش درست وحسابی پیدا نکردم

 

 

 

 

0  تشکر
یکشنبه ، 3 مارس 2013     9:17 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

شرمنده وقتشو ندارم که اینو برات توضیح بدم،این صفحه آموزش استفاده از ادیتور بسیار عالی tinyMCE توی خود وب سایتش هست،به وضوح توضیح داده.امیدوارم مفید باشه برات.

0  تشکر
یکشنبه ، 3 مارس 2013     9:40 ب.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

شرمنده که دوباره مزاحم میشم از این کد آخری استفاده کردم ولی نمی دونم برای اکشن فرم چی قرار بدم تا بتونم محتوای textرا دریافت کنم یه فایل دگه گذاشتم وtetxرا دریافت کردم ولی محتوای فایل را نشون میده

0  تشکر
یکشنبه ، 3 مارس 2013     10:03 ب.ظ #


کیوان علی محمدی

Authorplus
VIP
1792 پست4 تاپیک

توی این ادیتور یه تگ textarea هست که ادیتور توی اون قرار میگیره و id اون elm1 هست میتونی مقدار ادیتور رو بوسیله اون  دریافت کنی،برای اکشن هم اگه نمیخوای به صفحه  دیگه ای بری لازم نیست ادرس بدی،بزن #

0  تشکر
یکشنبه ، 3 مارس 2013     10:14 ب.ظ #


sana_esi

Subscriber
VIP
72 پست34 تاپیک

این کارا انجام دادم ولی محتوای textرا دریافت نمی کنه.این کدا اضافه کردم ولی تاثیری نداش<?php
$d=$_POST['elm1'];
echo $d;
?>ت

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 16 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .