نحوه دریافت seek یا نوار نمایش فیلم در همان لحظه

این تاپیک 1 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  حسین محمدی ،‏ 3 سال پیش .

این تاپیک تاکنون 786 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 6 نوامبر 2013     4:15 ب.ظ #


mohsensd1373

Subscriber
1 پست6 تاپیک

سلام

ایام سوگواری را به همه تسلیت می گویم

دوستان خسته نباشید

یک سوال داشتم  در مورد این که زمانی که یک فیلم در صفحه ما در حال نمایش هست چطور می تونیم بفهمیم در چه ثانیه ای هست و ایا برای بدست اوردن ان در فیلم های فلش با فرمت flv با فرمت های دیگر فرق می کند و یا در کد های پلیر مون  چی

چندا کد پلیر قرار دادم که هرکدوم حکایت از یک استفاده داره  لطفا راهنمایی کنید

اولیش یک اسکریپت نمایش فلش است البته با فرمت swf

<div id="FlashVideoPlayer1"></div>
<script type="text/javascript">
var flashvars = {};
var params = {};
flashvars.videoPath = "";
flashvars.imagePath = "";
flashvars.title = "";
flashvars.description = "";
flashvars.viewInfoButton = "true";
flashvars.viewFullscreenButton = "true";
flashvars.viewScaleButton = "true";
flashvars.viewVolumeControls = "true";
flashvars.viewTime = "true";
flashvars.viewBigPlayButton = "true";
flashvars.videoLoop = "false";
flashvars.videoAutoPlay = "false";
flashvars.videoBufferTime = "1";
flashvars.tlInterval = "1000";
flashvars.soundVolume = "0.80";
flashvars.fullSizeView = "2";
flashvars.spacing = "10";
flashvars.controlHeight = "25";
flashvars.volumeLengthW = "100";
flashvars.color1 = "0xAAAAAA";
flashvars.color2 = "0x000000";
flashvars.borderColor = "0x000000";
flashvars.borderAlpha = "0.5";
flashvars.timeColor1 = "0x000000";
flashvars.timeColor2 = "0x000000";
flashvars.timeAlpha1 = "1.0";
flashvars.timeAlpha2 = "1.0";
flashvars.timeTextColor1 = "0xFFFFFF";
flashvars.timeTextColor2 = "0xC0C0C0";
flashvars.scrubberHeight = "3";
flashvars.scrubberColor1 = "0xC0C0C0";
flashvars.scrubberAlpha1 = "1.0";
flashvars.scrubberColor2 = "0x0099FF";
flashvars.scrubberAlpha2 = "1.0";
flashvars.filterColor = "0x0099FF";
flashvars.filterAlpha = "0.6";
flashvars.buttonColor = "0xFFFFFF";
flashvars.titleColor = "0x47D2FF";
flashvars.descriptionColor = "0xFFFFFF";
flashvars.infoBackgroundColor = "0xAAAAAA";
flashvars.infoBackgroundAlpha = "0.50";
params.quality = "Best";
params.scale = "noscale";
params.wmode = "opaque";
params.play = "false";
params.loop = "false";
params.menu = "false";
params.allowfullscreen = "true";
params.salign = "tl";
swfobject.embedSWF("wb.videoplayer.swf", "FlashVideoPlayer1", "630", "299", "9.0.0", false, flashvars, params);
</script>

 

دومی نمایش فیلم های flv است

<video src="" id="MediaPlayer1" autoplay="autoplay" controls="controls" width="638" height="352">
</video>

سومی هم برای نمایش فیلم های یوتاب است البته شاید با قبلی از نظر فرمت مغایرتی نداشته باشه

واین یکی از ایفریم استفاده کرده

<iframe width="528" height="265" src="http://www.youtube.com/embed/x-40jgwazk0?rel=1&amp;autoplay=1&amp;version=3&amp;autohide=0&amp;theme=dark" frameborder="0"></iframe>

 

 

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
سه شنبه ، 19 نوامبر 2013     6:42 ب.ظ #


حسین محمدی

Subscriber
482 پست60 تاپیک

میتونید با استفاده از جاوا اسکریپت زمان رو به دست بیارید و اون رو به صورت تقریبی به کاربر نمایش بدید...

1  تشکر
پست 1 تا 2 (از مجموع 2 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .