نحوه حذف اسپانسر جوملا در نمایش اسم سایت

این تاپیک 13 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  zarshenas zarshenas ،‏ 2 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1287 بازدید داشته است .

نویسنده پست
یکشنبه ، 27 جولای 2014     11:32 ق.ظ #


niksaz

Subscriber
6 پست5 تاپیک

سلام.

سایتی طراحی کردم که در قسمت بالای سایت ان نام اسپانسر ان نیز دیده میشود :

نام سایت - (جوملا فارسی توسه و پیشتیبان ...)

حالا هرکار میکنم عبارت داخل پرانتز پاک نمیشود.

خواهشا کمکم کنید.خیلی ضروریه...

ممنون

0  تشکر
یکشنبه ، 27 جولای 2014     12:27 ب.ظ #


رضا نصرالهی

Subscriber
201 پست8 تاپیک

کلاس مخصوصش رو به کمک inspect element پیدا کن و بعد کد زیر رو براش بنویس :

display:none;

0  تشکر
یکشنبه ، 27 جولای 2014     3:24 ب.ظ #


niksaz

Subscriber
6 پست5 تاپیک

ببخشید...

ولی inspect element چیه؟

کلاسشو از کجا پیدا کنم؟

0  تشکر
یکشنبه ، 27 جولای 2014     3:36 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

دوست عزیز آدرس سایتتو بده حلش کنیم....یا علی

1  تشکر
یکشنبه ، 27 جولای 2014     11:07 ب.ظ #


niksaz

Subscriber
6 پست5 تاپیک

www.asnafkerman.ir

 

0  تشکر
دوشنبه ، 28 جولای 2014     9:43 ق.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

دوست عزیز چنین جمله ای که گفتین بالای سایت نیست که!!!

1  تشکر
دوشنبه ، 28 جولای 2014     10:21 ق.ظ #


niksaz

Subscriber
6 پست5 تاپیک

وقتی وارد سایت شدید , مینویسه : مجمع امور صنفی کرمان - توسعه و پشتیبانی توسط شرکت نوید ایرانیان...

قسمت دومشو میخوام حذف کنم...

 

0  تشکر
دوشنبه ، 28 جولای 2014     10:56 ق.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

دوست عزیز جدا نیست......ببینید از سایتتون عکس گرفتم و پیوست کردم.....خودتون مشاهده کنید

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
دوشنبه ، 28 جولای 2014     11:18 ق.ظ #


niksaz

Subscriber
6 پست5 تاپیک

روی عکس مشخص کردم.

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
دوشنبه ، 28 جولای 2014     11:29 ق.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

متاسفانه من چنین چیزی نمیبینم.......در هر صورت روش کلیک کنید......گزینه inspect element رو انتخاب کنید و بعد class یا id اون رو پیدا کنید و بعد با استفاده از CSS اون رو مخفی کنید.....همونطور که آقای نصرالهی فرمودن........به صورت زیر :
.class { display : none !important; }

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 14 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .