نحوه اضافه کردن ضربدر (بستن ) به کادر

این تاپیک 15 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  امیر ،‏ 3 سال و 11 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 2797 بازدید داشته است .

تگ شده :  

نویسنده پست
جمعه ، 21 سپتامبر 2012     10:14 ب.ظ #


morteza

Subscriber
163 پست58 تاپیک

سلام می خواستم بدونم چطوری می تونم یه ضربدر بستن کادر اضافه کنم به کادرم . مثلا من یه کادر در وب دارم که برای عضویت هست و در کتار وب متحرک هست چطوری می تونم به اون کادر یه ضربدر گوشه اش اضافه کنم که بسته بشه . اینم آدرسم برای بهتر متوجه شدن منظورم : www.shoro.ir

0  تشکر
جمعه ، 21 سپتامبر 2012     11:24 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

سلام.

از این کد استفاده کن:

<span style="cursor: pointer; display: block;" onclick="document.getElementById('id').style.display='none';">X (Close)</span>

و در تکه کد :

document.getElementById('id')

بجای کلمه "id "مقدار صفت  id کادر مورد نظرت رو بنویس.

1  تشکر
جمعه ، 21 سپتامبر 2012     11:38 ب.ظ #


morteza

Subscriber
163 پست58 تاپیک

ببخشید . منظور از مقدار صفت id کادر مورد نظر چیه ؟؟؟ و این کد رو باید اول کد کادر اضافه کنم ؟؟؟

1  تشکر
شنبه ، 22 سپتامبر 2012     12:18 ق.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

منظورم اینه که به کادر عضویت سایتت صفت id بده.کد ضربدر رو هم آخر کد کادر اضافه کن. مثلا اگه کادرت با یه div ساخته شده کد کادرت اینجوری میشه :

<div id="Submit">
کدهای کادر......
.....
<span style="cursor: pointer; display: block;" onclick="document.getElementById('submit').style.display='none';">X (Close)</span>
</div>

میبینی که به بجای کلمه "id" که قبلا گفتم، ایندفعه مقدار صفت id که برابر با submit هست رو در تکه کد:

document.getElementById('submit')

نوشتم...

1  تشکر
شنبه ، 22 سپتامبر 2012     9:35 ب.ظ #


morteza

Subscriber
163 پست58 تاپیک

سلام آقا سجاد ببخشید من سر در نیاوردم ببینید این کد اون کادرمه باید کجاهاش اضافه کنم .

 

<div style="padding:7px;border-radius:7px;-moz-border-radius:7px;-webkit-border-radius:7px;opacity:0.7px;width:160px; height:220px; position:fixed; text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px;Left:7px; bottom:10; background-color:#fff;border:1px solid #89b4e8">
هنوز عضو نشدی ؟؟!! اگه خوش ات اومد از وب عضـــــــو شو و در ایمیل ات پاور پوینت و مطالب هم دریافت کن در کادر اول اسم ودر کادر دوم ایمیل
<!-- Begin WebGozar.com Newsletter code -->
<form action="http://www.webgozar.com/nletter/join.aspx" target=_blank onsubmit="return sp(this);" name=wfrm method=post><p align=center dir=rtl><input type=text name="wgname"><br><input type=text name="wgemail"><br><input type=hidden value="474986" name="code"><input type="radio" id=c1 value="1" checked="true" name="R1" checked=true><font><label for="c1">عضویت</label><input type="radio" id=c2 value="0" name="R1"><label for="c2">لغو عضویت</label><br><input type=submit value="ثبت عضویت"></font><font><br><a rel="nofollow" href="http://www.webgozar.com"></a></font><script language="javascript" src="http://webgozar.ir/scs/n2.js"></script><script language="vbscript" src="http://webgozar.ir/scs/n1.vbs"></script></p></form>
<!-- End WebGozar.com Newsletter code -->
</div>

0  تشکر
شنبه ، 22 سپتامبر 2012     9:39 ب.ظ #


morteza

Subscriber
163 پست58 تاپیک

البته فهمیدم ها ولی نشد یعنی گذاشتم قسمت متحرک بودن اش غیر فعال شد .

0  تشکر
شنبه ، 22 سپتامبر 2012     10:51 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

[quote=5225]سلام آقا سجاد ببخشید من سر در نیاوردم ببینید این کد اون کادرمه باید کجاهاش اضافه کنم .[/quote]
سلام. اشکالی نداره.
الان درستش میکنم بعد کد رو واست میفرستم.. ببخش که نتونستم درست راهنماییت کنم

1  تشکر
شنبه ، 22 سپتامبر 2012     10:53 ب.ظ #


morteza

Subscriber
163 پست58 تاپیک

ممنون میشم .

1  تشکر
شنبه ، 22 سپتامبر 2012     11:18 ب.ظ #


طاها دریس

Authorplus
VIP
451 پست5 تاپیک

سلام. این فایل رو دانلود کن

2  تشکر
شنبه ، 22 سپتامبر 2012     11:22 ب.ظ #


morteza

Subscriber
163 پست58 تاپیک

دانلود کردم چطوری می تونم ازش استفاده کنم ( اگه بیاین چت توضیح بدین ممنون میشم )

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 16 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .