مقایسه محتویات رشته در php

این تاپیک 6 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  لقمان آوند ،‏ 3 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1670 بازدید داشته است .

نویسنده پست
سه شنبه ، 1 ژانویه 2013     8:10 ب.ظ #


mojtaba-2010

Subscriber
10 پست9 تاپیک

سلام خسته نباشید خدا قوت

کدی هست در php که محتویات متغیری را چک کند که اگر عدد باشد مثلاً ok تایپ کند و اگر در این متغیر رشته یا تلفیقی از رشته و عدد باشد مثلاً NO را تایپ کند.

0  تشکر
سه شنبه ، 1 ژانویه 2013     8:38 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

خدمت شما :

$t = "12345";
if( is_numeric($t ) ) {
  echo $t . " is a number!";
} else {
  echo $t . " is not a number!";
}

4  تشکر
شنبه ، 20 جولای 2013     2:07 ق.ظ #


فرشید رضائیان

Subscriber
22 پست12 تاپیک

با تشکر از راهنمایی خوبتون ، حالا اگه بخواییم بفهمیم که فقط حرف هستش یا نه چی ؟

توی جاوا اسکریپت از value.match  استفاده میشه ولی توی PHP رو نمی دونم . کلا توی جاوا اسکریپ با این دستور میشه چک کرد که کارکتر( های ) مورد نظر توی متغیر ما هست یا نه وبا indexOf هم میشه این کارو کرد توی PHP دستوری داره ؟ ممنون

0  تشکر
شنبه ، 20 جولای 2013     2:13 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

متد ctype-alpha رو استفاده کنید .

0  تشکر
شنبه ، 20 جولای 2013     2:22 ق.ظ #


فرشید رضائیان

Subscriber
22 پست12 تاپیک

ممنونم این کار کرد ، اما  این امکان در PHP وجود داره که تعیین کرد مثل indexOf  در جاوا اسکریپ ، توی یک رشته کارکتر مورد نظر رو درخواست کنیم ؟ یعنی از وجود اون مطلع بشیم ؟

0  تشکر
شنبه ، 20 جولای 2013     2:25 ق.ظ #


فرشید رضائیان

Subscriber
22 پست12 تاپیک

آقا حله پیدا کردم  ، دمت گرم  :)

 

 

strrpos($mystring, "b")

0  تشکر
شنبه ، 20 جولای 2013     2:26 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

بله دوست عزیز . این امکان وجود داره .

از متد strpos استفاده کن . با این متد می تونی موقعیت یک زیر رشته یا کاراکتر رو در یک رشته پیدا کنی ...

0  تشکر
پست 1 تا 7 (از مجموع 7 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .