مشکل گوگل کروم و وردپرس

این تاپیک 12 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  امیر ،‏ 2 سال و 4 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1223 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 19 جولای 2014     2:36 ب.ظ #


mehdi karimi

Subscriber
35 پست10 تاپیک

سلام خدمت دوستان عزیزم

یه مشکلی در وردپرس دارم

اینکه وقتی قالبمو آپ میکنم ، و با گوگول کروم سایت رو باز میکنم یک فاصله ای در بالای سایت به وجود میاد ، در اپرا هم اینجوریه

این مشکلو چه جوری حل کنم ؟

==-=-=--=-=-

یه سوال کوچک دیگه هم داشتم ، البته به وردپرس مربوط نیست ولی برای جلوگیری از ازدیاد تاپیک همینجا میپرسم ممنون میشم جواب بدید

من ساب دامینم رو چه جوری میتونم از دید موتور های جستجو مخفی کنم

یعنی برای مثال سایت من domain.com نام داره

و یک ساب دامین هم برای اپلود فایل های دانلودی ایجاد کردم به نام dl.domain.dom

حالا وقتی در گوگل سرچ میکنم خود سایت اصلی اول میاد وبعد از اون هم ساب دامین ها میاد که میخوام نیان اونا ، چی کار باید بکنم ؟

 

پیشاپیش ممنونم

0  تشکر
شنبه ، 19 جولای 2014     4:16 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

سلام

برای مشکل اول این مطلب رو که مربوط به normalize.css هست مطالعه کرده و استفاده کنید.

برای سوال دوم، در فایل robots.txt این خط رو اضافه کنید:

نگران ازدیاد تاپیک ها هم نباشید و سوالات خود را در تاپیک های جداگانه ارسال کنید. :)

1  تشکر
شنبه ، 19 جولای 2014     4:47 ب.ظ #


mehdi karimi

Subscriber
35 پست10 تاپیک

ممنونم امیر جان

پس فایل robots.txt من الان این شد :

 

درسته ؟

و یک چیز دیگه

Disallow: /wp-admin

    Disallow: /wp-includes

    Disallow: /wp-content/plugins

    Disallow: /wp-content/cache

    Disallow: /wp-content/themes

این فایل ها رو اگه اضافه کنم چی ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
منظورم اینه یه وقت طوری نشه که مرورگرا نتونن قالب اصلی رو بخونن 😀
=-=-=-=-

0  تشکر
شنبه ، 19 جولای 2014     4:50 ب.ظ #


mehdi karimi

Subscriber
35 پست10 تاپیک

فایل normalize.css رو هم اضافه کردم ولی متاسفانه فاصله بیشتر شد

سایتم هم mehsong.ir هست

0  تشکر
شنبه ، 19 جولای 2014     5:05 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

[quote=29282]مشکلی پیش نمیاد ؟[/quote] نیازی نیس که موتورهای جستجوگر پنل ادمین و ... رو ایندکس کنند ..

قالب شما مشکل داره. متاها و تگ های دیگری که باید در هد صفحه بیاد، همه رو در بادی صفحتون آوردید.

0  تشکر
شنبه ، 19 جولای 2014     5:19 ب.ظ #


mehdi karimi

Subscriber
35 پست10 تاپیک

متاها که در هد قرار دارن همه !؟

کدوما منظورتونه

 

0  تشکر
شنبه ، 19 جولای 2014     5:32 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

اون فاصله ای که میفرمایید برای بنده وجود نداره. تصویر پیوست رو ببینید.

اون تگ div مربوط به وبگذر رو هم قبل از تگ </body> بگذارید.

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
0  تشکر
شنبه ، 19 جولای 2014     6:13 ب.ظ #


mehdi karimi

Subscriber
35 پست10 تاپیک

فاصله که وجود داره تو عکس

بالای mehsong رو ببینید ، تقریبا 20px فاصله افتاده

تو همین عکسی که گذاشتید معلومه

 

0  تشکر
شنبه ، 19 جولای 2014     6:38 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

باید قالبتون رو دید

0  تشکر
یکشنبه ، 20 جولای 2014     1:16 ق.ظ #


mehdi karimi

Subscriber
35 پست10 تاپیک

http://uplod.ir/ehkotzk6sora/Meh_Song.zip.htm

این لینک قالب

=-=-=-=-=

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 13 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .