مشکل کوئری در php

این تاپیک 2 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  Sajjad Sohrabi ،‏ 9 ماه و 3 هفته پیش .

این تاپیک تاکنون 253 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 18 فوریه 2016     2:23 ب.ظ #


سعید کاظمی

Subscriber
8 پست8 تاپیک

سلام

میخوام اونجاهای که ؟ گذاشتم با متغیر پر بشه

ولی هر کاری میکنم نمیشه

ممنون میشم کمک کنید
"SELECT addresslink from tbl_dars,tbl_ostad,tbl_file where tbl_ostad.nameostad='????' and tbl_dars.namedars='?????' and tbl_ostad.codedars=tbl_dars.codedars and tbl_dars.codedars = tbl_file.codedars and tbl_ostad.codeostad = tbl_file.codeostad"

0  تشکر
پنجشنبه ، 18 فوریه 2016     4:31 ب.ظ #


آرمین نادری

ناظم
389 پست39 تاپیک

سلام میشه دقیق توضیح بدی که مشکل چیه ؟

0  تشکر
پنجشنبه ، 18 فوریه 2016     7:48 ب.ظ #


Sajjad Sohrabi

Subscriber
118 پست8 تاپیک

سلام دوسته من

اصلا متوجه نشدم

چرا 5 تا علامت سوال گذاشتید؟ و میخواید جداول رو پیونده بدید؟ یکم بیشتر توضیح بدید

0  تشکر
پست 1 تا 3 (از مجموع 3 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .