مشکل لود شدن منوهای تب دار

این تاپیک 12 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  mohammad6947 ،‏ 4 سال و 1 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 2156 بازدید داشته است .

نویسنده پست
چهار شنبه ، 31 اکتبر 2012     12:08 ق.ظ #


mohammad6947

Subscriber
22 پست14 تاپیک

با سلام

من با توجه به پست

http://www.7learn.com/others/add-tabber-menu-to-web-page

کد ها رو در وبم کپی کردم یعنی کد
<script src="http://7learn.com/js/tabber/tc.js" type="text/javascript"></script>
<link rel="nofollow" href="http://7learn.com/js/tabber/template1/tabcontent.css"
rel="stylesheet" type="text/css" />

رو درون تگ head کپی کردم
و کد های بعدی رو در درون پست سایت کپی کردم
اما نمیدونم چرا به طور کامل لود نمیشه و همه پنجره ها با هم نمایش داده میشه
لینک صفحه مورد نظر:
http://persianav.com/test-site

0  تشکر
چهار شنبه ، 31 اکتبر 2012     12:25 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

همه ی تب های شما کلا selected رو دارند . ممکن هست که فایل جاوااسکریپت هم به خوبی لود نشده باشه .

لطفا همون کدی رو که در صفحه آموزش گذاشتیم کامل کپی کنید و ببینید درست جواب می ده یا نه .

0  تشکر
چهار شنبه ، 31 اکتبر 2012     11:07 ق.ظ #


mohammad6947

Subscriber
22 پست14 تاپیک

کد کامل رو هم کپی کردم جواب نداد

اما

کد کامل رو در یک صفحه PHP کپی کردم جواب داد این هم آدرسش

http://persianav.com/new-site/test.php

چند وقت قبل رو همین قالب این کار رو کردم  و جواب داده بود و تب ها اجرا میشدن اما نمیدونم چه کدی رو جا به جا کردم یا اضافه کردم که اینجوری شد!!!

0  تشکر
چهار شنبه ، 31 اکتبر 2012     4:50 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

خوب احتمالا با یکی از کد هایی که اخیرا به وب سایتتون اضافه کردید تداخل داره . برگردید و یه چک بکنید !

0  تشکر
پنجشنبه ، 1 نوامبر 2012     12:06 ق.ظ #


mohammad6947

Subscriber
22 پست14 تاپیک

مشکل من هم همینجاست اخه نمیدونم که کدوم رو جا به جا کردم به خاطر همین هم قالب رو از نو نصب کردم و هممه تنضیمات گذشته هم از بین رفته

اگه میخواید میتونم قالبم فعلی رو در اختیارتون بزارم

0  تشکر
پنجشنبه ، 1 نوامبر 2012     12:12 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

خوب معمولااینجور مواقع همه پلاگین ها رو غیرفعال می کنند . اگر مشکل رفع شد بدون با یکی از پلاگینا مشکل داره . یکی یکی فعال و چک کن تا ببینی مشکل از کدومه .

0  تشکر
پنجشنبه ، 1 نوامبر 2012     12:38 ق.ظ #


mohammad6947

Subscriber
22 پست14 تاپیک

همه افزونه ها رو هم غیرفعال کردم اما متاسفانه باز هم مشکل حل نشد و مثل قبله!!!!!!

0  تشکر
پنجشنبه ، 1 نوامبر 2012     12:41 ق.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

خوب اگر نشده بهتره بری سراغ یه کد باکس تب دار دیگه !

اینجا رو ببین : 30-css-and-javascript-tabs-solutions

0  تشکر
یکشنبه ، 4 نوامبر 2012     2:51 ب.ظ #


mohammad6947

Subscriber
22 پست14 تاپیک

با سلام

یک چیزه دیگه هم هست

نورابزار وردپرس هم زمانی که وارد سایت میشم در صفحه اصلی نمایش داده نمیشه!!!!

باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0  تشکر
یکشنبه ، 4 نوامبر 2012     3:49 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

توی بخش تنظیمات یه تیک هست که باید بزنیش و فعالش کنی .

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 13 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .