**مشکل ** لطفا راهنمایی کنید.

این تاپیک 12 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  Amir sarabi najad ،‏ 2 سال و 5 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1006 بازدید داشته است .

نویسنده پست
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     1:25 ب.ظ #


Amir sarabi najad

Subscriber
7 پست1 تاپیک

سلام دوستان من توی سایتم از یه فایل js برای اسلاید شو استفاده کردم و درون اون از کدی به شکل زیر استفاده کردم ولی نمیدونم چرا عکس مورد نظر در سایت لود نمیشه. در کل سوالم اینجاست که چطور میشه یه عکس رو در درون فایل js لینک دهی کرد؟

navs.css('background-image','url(<?php echo get_template_directory_uri();?>/images/round-hover.png)');

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     1:49 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

سلام

از کد php نمیتونید درون فایل js استفاده کنید .. یک راه اینه که شما آدرس قالب رو در یک متغیر در هد سایت تعریف کنید:

سپس درون سایتتون استفاده کنید:

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     2:40 ب.ظ #


Amir sarabi najad

Subscriber
7 پست1 تاپیک

[quote=28375]سلام از کد php نمیتونید درون فایل js استفاده کنید .. یک راه اینه که شما آدرس قالب رو در یک متغیر در هد سایت تعریف کنید:

1
2
3

<script type="text/javascript">
vartemplateDir="<?php bloginfo('template_directory') ?>";
</script>

سپس درون سایتتون استفاده کنید:

1

navs.css('background-image','url('+templateDir+'/images/round-hover.png)');

 

[/quote]

آقا من هرکاری کردم به جواب نرسیدم نمیدونم کجای کار میلنگه ولی اگه براتون زحمت نیست در صورت امکان اگه روش دیگه ای هم وجود داره واسم توضیح بدین.ممنون

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     2:46 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

متغیر رو تعریف کردین؟ در کدوم فایل و کجا؟

1  تشکر
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     2:50 ب.ظ #


Amir sarabi najad

Subscriber
7 پست1 تاپیک

یه فایل به اسم header.phpدارم که اون رو هم در درون فایل index.php فراخوانی کردم حالا شما گفتی متغیر رو تعریف کن منم داخل فایل header تعریفش کردم و داخل فایل جاوا اسکریپتم ازش استفاده کردم ولی مشکلم حل نشد . فایل جاوا به درستی اجرا میشه ولی عکس ها لود نمیشن.

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     3:04 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

ی کد آلرت ساده alert(templateDir) در فایلتون بگذارید و اجرا کنید ببینید بهتون آلرت داده میشه یا نه ..

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     3:13 ب.ظ #


Amir sarabi najad

Subscriber
7 پست1 تاپیک

بله فایل جاوام کاملا درست اجرا میشه ولی من توی لینک دهی به عکسام مشکل دارم.

وقتی توی حالت معمول به عکسم لینک میدم این شکلی میشه:

navs.css('background-image','url(../images/round-hover.png)');

حالا به نظر شما این کد میتونه درست باشه؟

navs.css('background-image','url(' +templateDir+'/images/round-hover.png)');

چون ما اینجا .. رو نمیذاریم.

 

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     3:21 ب.ظ #


Amir sarabi najad

Subscriber
7 پست1 تاپیک

بله فایل جاوام کاملا درست اجرا میشه ولی من توی لینک دهی به عکسام مشکل دارم.

 

وقتی توی حالت معمول به عکسم لینک میدم این شکلی میشه:

navs.css('background-image','url(../images/round-hover.png)');

حالا به نظر شما این کد میتونه درست باشه؟

navs.css('background-image','url(' +templateDir+'/images/round-hover.png)');

چون ما اینجا .. رو نمیذاریم.

 

بله آلرت هم اجرا میشه و مسیر پوشه سایتم رو نشون میده

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     4:15 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

اون آدرسی که شما به صورت نسبی دادین، کاملش اینه: (در صورتی که فایلتون درون پوشه قالبتون باشه)

پوشه image شما درون پوشه قالبتون هست یا پوشه themes ؟

0  تشکر
پنجشنبه ، 3 جولای 2014     4:20 ب.ظ #


Amir sarabi najad

Subscriber
7 پست1 تاپیک

درون پوشه ی قالب

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 13 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .