مشکل قالب ورد پرس بعد از استفاده از +1 گوگل- اضافه شدن اسکورال در پایین صفحه مر

این تاپیک 5 پاسخ و 3 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  mahdi_it ،‏ 3 سال و 2 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1138 بازدید داشته است .

نویسنده پست
جمعه ، 30 آگوست 2013     1:44 ب.ظ #


mahdi_it

Subscriber
3 پست1 تاپیک

با سلام خدمت دوستان

مدتی است که کد +1 گوگل در سایت  من باعث اضافه شدن اسکورال در پایین صفحه مروگر شده است

لینک تصویر     http://up.vbiran.ir/uploads/137785315337755_Untitled-1.jpg

یا ادرس سایت من   http://faall.ir

کد قرار داده شده در هدر

<script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script>

کد استفاده شده در قالب

با پلاگین های g+ ورد پرس همچنین مشکلی داره

با هر مرورگر فایر فاکس-کروم - نیز اسکرول داره

بعد از چک کردن استایل ها این iframe  داره که بخش left:100px این مشکل را ایجاد کرده

ولی گویا این استایل را از خود گوگل می گیره و نمی توان تغییرش داد ؟؟!!!!(مطمین نیستم )

تصویر http://up.vbiran.ir/uploads/137785360533635_Untitled-10.jpg

 

این در صورتی است که همین سایت 7learn  این کد را داره ولی داره درست کار میکنه !!

حال سوالم از دوستان اینه که من چه تغییری در استایل بدم که این اسکروال حذف شود؟

یا هر راه حل دیگری ؟

با تشکر - منتظر راهنمایی های دوستان هستم .!

0  تشکر
جمعه ، 30 آگوست 2013     4:01 ب.ظ #


لقمان آوند

مدیر ارشد
VIP
1704 پست5 تاپیک

کدی که در سون لرن استفاده میشه رو براتون اتچ کردم . دانلود و استفاده کنید :

پیوست ها:
You must be logged in to view attached files.
1  تشکر
جمعه ، 30 آگوست 2013     5:44 ب.ظ #


mahdi_it

Subscriber
3 پست1 تاپیک

ممنون از راهنمایی ولی من کد ها را جایگزین کردم جواب نگرفتم  http://faall.ir

کدی که شما این است

کد سایت من بخش ifarme  اینه

من بخش iframe name و id و src رو با اطلاعات سایت خودم تغییر دادم و گذاشتم ولی تعداد پلاس ها خالیه

چیزی که من از گذاشتم

اگه راهنمایی کنید سپاس گذارم

0  تشکر
جمعه ، 30 آگوست 2013     6:50 ب.ظ #


امیر

ناظم
840 پست3 تاپیک

سلام

بنده با کروم و موزیلا امتحان کردم و مشکلی نبود. با مرورگر به روزشده امتحان کنید.

1  تشکر
جمعه ، 30 آگوست 2013     9:22 ب.ظ #


mahdi_it

Subscriber
3 پست1 تاپیک

لینک تصویر http://up.vbiran.ir/uploads/137788130138916_01122.jpg

با هر دو مرورگر فایرفاکس 23 و کروم 29 چک کردم همین مشکل رو داره

ادرس سایت http://faall.ir

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند با تشکر

0  تشکر
دوشنبه ، 9 سپتامبر 2013     5:42 ب.ظ #


mahdi_it

Subscriber
3 پست1 تاپیک

برای رفع مشکل سکرول افقی صفحه، در فایلی که از کد گوگل پلاس استفاده کرده اید، برای مثال: Footer.php
از این کد استفاده کنید:

0  تشکر
پست 1 تا 6 (از مجموع 6 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .