مشکل در کد جاوااسکریپت

این تاپیک 12 پاسخ و 2 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  s.alifarrokh ،‏ 2 سال و 6 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1410 بازدید داشته است .

نویسنده پست
دوشنبه ، 9 ژوئن 2014     12:41 ب.ظ #


s.alifarrokh

Subscriber
396 پست119 تاپیک

سلام دوستان

من میخوا کاری کنم که وقتی کاربر روی یه دکمه کلیک میکنه،اطلاعات داخل چند input که چنتاش رو خود کاربر وارد کرده و چند تاش از قبل داشته رو با هم جمع کنه.من این کدو نشوتم ولی نمیدونم چرا عمل نمیکنه.میشه راهنماییم کنید؟؟؟

0  تشکر
دوشنبه ، 9 ژوئن 2014     1:53 ب.ظ #


s.alifarrokh

Subscriber
396 پست119 تاپیک

دوســــتان،به یاریم بشتابید...

0  تشکر
دوشنبه ، 9 ژوئن 2014     2:22 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

دوست عزیز میشه همه کدها چه HTML چه JS رو بزاری؟؟؟؟؟

1  تشکر
دوشنبه ، 9 ژوئن 2014     2:29 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

اینو امتحان کن ببین میشه یا نه :

1  تشکر
دوشنبه ، 9 ژوئن 2014     2:31 ب.ظ #


s.alifarrokh

Subscriber
396 پست119 تاپیک

نه نشد،خروجیش میشه این:

0  تشکر
دوشنبه ، 9 ژوئن 2014     2:35 ب.ظ #


s.alifarrokh

Subscriber
396 پست119 تاپیک

نه،اخه به یه بدبختی درستشون کردم و الان اگه بزارم این جا ملت میان کپی میکنن به اسم خودشون.ببخشید.ولی خب اصلش بدون اون کد های داخل input ها اینه:

0  تشکر
دوشنبه ، 9 ژوئن 2014     3:40 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

دوست عزیز باید کدهای جاوا اسکریپتتو حتما بزاری آخره همه کدهات........اگه بزاریش تو قسمت head کار نمیکنه......یا میتونی تو head بزاریش و از متد onload استفاده کنی......بنظر من بزاریش آخر همه کدهات یعنی قبل از </body> بهتر باشه.....یا علی

1  تشکر
دوشنبه ، 9 ژوئن 2014     4:06 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

برای بدست آوردن مقدار درون یک textarea فکر نکنم بشه از value استفاده کرد.....باید در JS از innertext استفاده کنی....امیدوارم مشکلت حل بشه....یا علی

1  تشکر
دوشنبه ، 9 ژوئن 2014     4:18 ب.ظ #


s.alifarrokh

Subscriber
396 پست119 تاپیک

ای خدا لعنت کنه اونی که جاوااسکریپت رو اختراع کرد.

یکی نیست بگه مرتیکه این چه زبانیه برا ما درست کردی اخه،مثه ادم خب بچین اینا ها رو.

الان که اینا رو گذاشتم اخر همه جاش درست شد به جز یه چیز خیلی مهم.مقادیری که کاربر درون input ها وارد میکنه رو تو کد نمیذاره!!!یعنی اصلا مقادیر کاربر تو خروجی نشون داده نمیشه...

0  تشکر
دوشنبه ، 9 ژوئن 2014     4:27 ب.ظ #


محمد اسفندیاری

Authorplus
VIP
817 پست10 تاپیک

بزرگ میشی یادت میره:))))))کد نهایی جاوا اسکریپتتو چی قرار دادی؟؟؟؟بزار اینجا تا ویرایشش کنم برات....یا علی

1  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 13 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .