مشکل در منوی قالب وردپرس

این تاپیک 10 پاسخ و 4 مشارکت کننده دارد . آخرین آپدیت توسط :  مهدی حسینیان ،‏ 1 سال و 11 ماه پیش .

این تاپیک تاکنون 1077 بازدید داشته است .

نویسنده پست
شنبه ، 3 ژانویه 2015     6:15 ب.ظ #


مهدی حسینیان

Subscriber
118 پست19 تاپیک

سلام دوستان ، منوی قالب من سالم بود تا اینکه آیکون فلش کنار منی های باز شو یکدفعه بدون اینکه حتی فایلی رو ویرایش کنم پرید و به شکل مربع در اومد !!

آدرس سایت این : http://www.78tec.com/

برای مثال در موی آموزشگاه تقریبا بجای آیکون فلش مستطیل اومده .

سورس قالب سایتم هم اینه : http://www.78tec.com/index.zip

خودم ساختمش اگ موردی دیدید که اشکالی در قالب وجود داشت حتما بگید خوشحال می شم قول می دهم جبران کنم چون این اولین قالبی بود که برای وردپرس ساختم حتما یسری مشکلات وجود داره .

در ضمن کسانی که قصد کپی کردن رو دارند ، لطف کنند کپی نکنند چون براش زحمت کشیدم .

0  تشکر
شنبه ، 3 ژانویه 2015     11:41 ب.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

سلام

دوست عزیز شما از webfont ها برای آیکون های سایتت استفاده کردی و الان فونت مورد نظر از سورس قالبت حذف شده که کافیه فونت مربوطه رو در پوشه مورد نظر دوبازه قرار بدی...

0  تشکر
یکشنبه ، 4 ژانویه 2015     12:47 ق.ظ #


بهرام

Subscriber
263 پست84 تاپیک

سلام

تبریک میگم، واسه کار اول و شروع خوبه. اینجور مشکلات رو با فایر باگ یا ispect element میشه پیدا کنی. فکر میکنم هدف این بوده که قالب ریسپانسیو باشه اما با zoom in یا zoom out بهم میریزه. اینم آدرس اولین کار من www.mashin-baz.com خوشحال میشم شما هم بررسی کنی و نظرت رو بدی. البته الان دارم رو قالب جدید که ریسپانسیو هم هست کار میکنم.

0  تشکر
یکشنبه ، 4 ژانویه 2015     11:10 ق.ظ #


مهدی حسینیان

Subscriber
118 پست19 تاپیک

درسته آقای وحید صالحی صالحی اما چون من در مصرف حجمم صرقه جویی می خواستم یکنم همه فونت ها رو یکی کردم میشه فایلی رو که باید ویرایش کنم بدهید ؟

سورسش رو قرار دادم

0  تشکر
یکشنبه ، 4 ژانویه 2015     11:13 ق.ظ #


مهدی حسینیان

Subscriber
118 پست19 تاپیک

بهرام جان قالب شما حرف نداره اگه مشکلی پیدا کردم حتما بهتون می گویم در مورد زوم کردن سایتم هم درست گفتید .

امید وارم موفق باشید .

0  تشکر
یکشنبه ، 4 ژانویه 2015     11:24 ق.ظ #


وحید صالحی

Authorplus
VIP
548 پست4 تاپیک

فونت مورد نظر رو باید پیدا کنید و در پوشه font قرار بدید ولی نام فون رو من نمیدونم که چی بوده که بهتون بدم از طراح قالبتون باید بپرسید...

0  تشکر
یکشنبه ، 4 ژانویه 2015     12:14 ب.ظ #


مهدی حسینیان

Subscriber
118 پست19 تاپیک

طراح قالب خودمم اما چون از دوستام راهنمایی گرفتم یسری چیز ها رو مجبورم از شما بپرسم ، نام فونت قبلی این سایت merriweathersans بوده . چون خیلی تعدادش زیاد بود من فونت رو عوض کردم و همه رو یکی کردم .

مثلا در فایل استایل اصلی این طور بود :

0  تشکر
یکشنبه ، 4 ژانویه 2015     12:22 ب.ظ #


مهدی حسینیان

Subscriber
118 پست19 تاپیک

در ضمن من بعد از اینکه فونت ها رو یکی کردم باز کار می کرد بعد 2 الی 3 هفته اینطوری شد پس بدون تغییر فونت هم می تونه مشکلش حل بشه .

0  تشکر
یکشنبه ، 4 ژانویه 2015     1:12 ب.ظ #


Yazda

Subscriber
87 پست2 تاپیک

احتمال داره چون روی سیستم خودت سایت رو باز میکردی کش شده بوده و دو سه هفته درست نشون داده میشده. شاید اگه از یه سیستم دیگه استفاده میکردی یا کش رو خالی میکردی این مشکل از اول وجود داشته.

حالا باز عین قبل بذار فونت ها رو ببین بازم مشکل وجود داره یا نه.

0  تشکر
یکشنبه ، 4 ژانویه 2015     4:01 ب.ظ #


مهدی حسینیان

Subscriber
118 پست19 تاپیک

حتما باید یه راهی غیر از فونت وجود داشته باشه ؟؟ مگه نمیشه ؟

0  تشکر
پست 1 تا 10 (از مجموع 11 پست)

برای پاسخ دادن به این تاپیک باید وارد سایت شوید .